Eleganta in negru ….. (OOTD)

O ținută all black nu cred că poate fi greșită. Din acest motiv am vrut să combin o bluză neagră din catifea cu o pereche de pantaloni din imitație de piele, tot negri. Consider că este potrivită această combinație de materiale și eu am fost foarte mulțumită de rezultat.

faleza-dunarii-galatiPovestea bluzei din catifea cu mânecă clopot

Inițial am făcut o făcut această alegere și apoi m-am gândit că este o bluză puțin cam dificil de asortat și ceva cam pretențioasă. Nu aveam nici mari speranțe că mi s-ar potrivi stilului meu. Am mers la risc. Prețul ei nu era atât de mare și exista și varianta returului, în cazul în care nu aveam cum s-o port.

bluza-karla-minBluză catifea – link

Ceas – link

Pantaloni piele – H&M

Pantofi – Zara

Din start m-am gândit să combin bluza de catifea cu pantalonii de piele. Totul mă ducea cu gândul spre o ținută reușită și în momentul în care mi-am pus tocuri, am fost și mai încrezătoare că acest outfit este de un real succes. Până la urmă, această bluză mi-a plăcut mai mult decât rochiile alese și se așează superb.

Am zis că o pereche de pantofi negri nu ar fi evidențiat atât de bine ținuta și dacă vreți să faceți o combinație de acest gen, cred că ar merge combinația cu un pantof nude sau chiar colorat. Eu am realizat că la capitolul pantofi nu stau excelent și că aici este punctul meu slab. Am foarte multe perechi, dar totuși nu am ceea ce îmi trebuie. O pereche de pantofi galbeni sunt în drum spre mine … îi aștept cu nerăbdare!black-outfit-rokolla-minAvantajul volănașului din dreptul burții este că …. acoperă burta. Mica mea burtică a fost pusă la adăpost de acel volănaș și nu am avut nici o teamă că aceasta se va vedea inestetic în momentul în care mă așez.

Faleza Dunării Galați

Pozele le-am făcut pe Faleza din Galați. M-am dus acolo pentru că am zis că priveliștea este mai deosebită și pozele vor fi mai deosebite. Sinceră să fiu, nu am fost atât de entuziasmată de priveliște. Iarna încă nu a înverzit și spațiul cu verdeață arată urâțel și neîngrijit, dacă mă îndreptam spre Dunăre se vedeau câteva pontoane cam ruginite și nu foarte aspectuoase. În plus, Dunărea era scăzută și se mai vedea și o bucată de pământ mlăștinos! Și când te gândești că mulți vin în Galați să vadă faleza ….

Primăvara își va intra în drepturi și cu această ocazie verdeața va mai acoperi zonele cu probleme. Dacă vreți să vizitați Galațiul, evitați să veniți în perioada rece. Nu este nimic spectaculos!

ceas-negru-zaful-minÎn poze am purtat un ceas Zaful absolut superb. Este foarte ușor și limbile acelea rotunde sunt tare interesante. Ceasul îl găsiți aici.

Aștept părerile vostre referitor la acest outfit!black-outfit-minbluza-catifea-karla-minceas-zaful-min

You may also like

6 comentarii

  1. Imi place mult! Pentru o plimbare, scurta, merge si cu pantofi asa inalti, pe faleza. Macar pentru cat faci poze. Apoi cred ca mergea bine si cu niste botine fara toc. Dar imi place mult combinatia asta. Si ceasul e super elegant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.