Vin sarbatorile? Nu-i nimic … ne apucam de modificat prin casa cu ajutorul PremiaMob

Unii se gândesc la Crăciun și alții caută oferte de mobilă de bucătărie pe PremiaMob. Trăiam cum impresia că mai este o lună până la Crăciun dar este mut mai puțin. Aștept cu nerăbdare această sărbătoare și iubesc să  mă bucur de toate tradițiile noastre românești și să ne distrăm așa cum se cuvinte. Un alt aspect important este momentul în care dăruiești și îmi plac reacțiile copiilor în momentul în care primesc cadouri și ard de nerăbdare să le deschidă, să vadă dacă în interior se află cadoul mult dorit.

mobila-bucatarie-eliza-2-240-min

Scumpul meu soț are multe idei referitoare la schimbările pe care le putem face prin casă și acum ceva timp îmi spune că ar vrea să facă câteva modificări prin bucătărie. Ar vrea să schimbe mobila că nu-i mai place și că a auzit el un specialist în feng shui care spunea că cea mai rea culoare pe care o poți folosi este roșu iar noi avem bucătăria roșu cu bej. Nu a fost ideea mea dar la momentul în care a fost făcută această mobilă pe comandă a fost waw. Acum nu se mai potrivește dar nici să mă uit în gura celor de la feng shui care spun că dacă nu ai casa aranjată așa cum scrie în cartea lor, îți pui o broască, crocodil sau maimuță în nordul casei și toate spiritele rele și energiile negative fug pe câmpii.

Normal că s-a gândit la detalii așa că mi le-a împărtășit și mie să îmi ceară eventual și o părere. Ar vrea ca în partea de sus să fie un alb sau bej lucios iar în partea de jos un negru lucios dar nu ar fi deranjat nici dacă ar fi o culoare deschisă. Nu aveam nimic de obiectat la alegerile făcute doar că și anul trecut a avut fix aceeași idee, de a schimba bucătăria în prag de Crăciun și nu am acceptat pentru că eram aproape ferm convinsă că nu voi reuși să finalizez la timp bucătăria și riscam să rămân cu casa întoarsă pe dos de sărbători.

Anul acesta i-a venit aceeași idee tot în prag de sărbători. Evident că a trebuit să refuz propunerea lui chiar dacă în adâncul sufletului meu chiar îmi doresc o schimbare în bucătărie. I-am propus totuși să amâne aceste schimbări pentru începutul anului următor pentru că ar fi mult mai ok. Am stabilit să punem toate detaliile la punct iar în ianuarie să putem să demarăm și acest proiect.

PremiaMob este un site de mobilă care îți oferă câteva variante de produse pe care le poți folosi sau adapta în funcție de spațiu. Mobila e mai sus are aceeași lungime de care am eu nevoie doar că mie nu îmi încape și frigiderul în prelungirea blatului. Chiar și așa nu are importanță pentru că îl am poziționat într-un alt loc și cel mai bine ar fi ca mobila să intre la fix în acel spațiu.

masa-omega1-min

Pentru că mobila era roșie am și masa și scaunele roșii așa că nici acestea nu s-ar mai încadra în decor și ar trebui să le schimb inclusiv și pe acestea. Vreau să îmi iau o culoare mai lejeră care să nu-ți dea bătăi de cap așa că un alb sau bej ar fi alegerea perfectă. Asta depinde de culoarea pe care o vom alege la mobilă pentru că aș vrea să aibă o unitate toate bucătăria. Sper să nu dureze foarte mult timp lucrările și să fie gata într-un timp scurt.

Showroom Silvarom Baia Mare
Bd. Independentei, nr. 64, Telefon  0748 119 453
Baia Mare, Maramures

You may also like

5 comentarii

  1. trebuie sa recunosc ca visez la o bucatarie noua de ceva timp, din pacate nuprea am spatiu si sper ca la anul pe vremea acesta voi sta undeva unde s aimi indeplinesc dorinta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.