Gel corector pentru impuritati (Bottega Verde)

Într-una din comenzile mele mi-am ales acest gel corector. L-am comandat în mare grabă și cred că am citit printre rânduri pentru că am ajuns eu la concluzia că ar fi bun pentru coșuri. După ce am primit coletul am citit cu atenţie pe site detaliile produsului şi nici urmă de coşuri.

Vreau să vă spun întâi ceea ce spun producătorii despre produs urmând a vă povesti experiența mea cu el pe parcursul a două săptămâni.

gel-corector2-min

„Este un produs din gama S.O.S. care ascunde imperfecțiunile pielii și o lasă fină, catifelată și moale, eliminând impuritățile. Eficiența sa este conferită de ingredientele active, printre care se enumară extractul de salcie cu efect purificator și exfoliant. Este un produs cu destinație S.O.S. care ascunde imperfecțiunile pielii și o lasă fină, catifelată și moale, eliminând impuritățile. Expus testelor, produsul a demonstrat că este deosebit de eficient pentru reducerea aspectelor inestetice ale pielii. STUDIILE BOTTEGA VERDE: Piele Pura este o gamă special creată pentru a asigura prospețimea și frumusețea pielii, normalizând starea epidermei si eliminând impuritățile, indiferent de vârstă.”

Cam asta este părerea celor de la Bottega verde referitor la acest produs. Eu în schimb am primit un produs care seamănă foarte bine cu acele creme de ochi, un tub de 15 ml pe care găsești imprimat cam toate informațiile de care ai nevoie doar că în italiană. Printre rânduri poți înțelege despre ce ar fi vorba dar dacă vreți informații detaliate referitoare la ingrediente, mode de aplicare, persoane căruia îi sunt destinate găsiți pe site. Din acest punct de vedere site-ul este foarte bine documentat.

gel-corector7-min

Mirosul este foarte fin și nu este deloc deranjant iar culoarea este de un alb transparent. Este foarte dens și nu aveți nevoie de o cantitate foarte mare de produs iar modul în care produsul iese din tub este foarte igienic.

gel-corector4-min

Să vă spun și părerea mea și modul în care l-am folosit.

Am aplicat produsul de 2 – 3 ori pe zi sau în zilele foarte aglomerate, o singură dată seara. Pe site este mentionat faptul că nu este nevoie să fie masat cu mișcări circulare ci doar să fie aplicat pur și simplu într-un strat. Eu am folosit degetul pentru aplicare și l-am aplicat pe frunte și pe nas. De ce? Pentru că în rest nu cred că aș avea nevoie ….

La scurt timp după aplicare acest gel se usucă și în locul unde este aplicat se poate vedea cum lucește iar dacă ating cu degetul aș putea spune că am un fel de mască gen peel off pe acea porțiune de piele dar cu toate astea nu se poate decoji. Interesant este că dacă aplicați acest produs seara, dimineață îl găsiți în același loc. Nu dispare, nu se absoarbe și nu cade. Se ține scai de voi! 🙂

gel-corector6-min

Nu am găsit nicăieri vreo mențiune referitor la timpul efectiv de care are nevoie acest gel pentru a-și face treaba.

Referitor la imperfecțiuni nu pot să spun că am văzut vreo diferență notabilă. Cred că totuși aceste aspecte se văd în timp după o folosire îndelungată a produsului și nu cred că s-a inventat produsul care să facă minuni peste noapte. În concluzie nu mă pot pronunța în acest sens.

Singurele efecte pe care le-am observat au fost că pielea este mai netedă pe suprafața pe care am aplicat gelul și , având în vedere că am aplicat acest produs pe frunte și nas, s-a observat o îmbunătățire a secreției sebumului. Acest lucru nu poate decât să mă bucure și cred că ar fi interesant să-l folosesc și în lunile de vară să văd dacă este la fel de eficient.

Produsul poate fi găsit online pe site-ul Bottega Verde. Pentru o nouă comandă Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ROKOLLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 vor putea beneficia de el.

You may also like

11 comentarii

  1. Bună. Și eu am primit acest produs cadou, și nu îmi dau seama ce e cu el.
    Cum se foloseste? Îl întinzi în zona unde ai sebum sau pe toată fata? Sunt nedumerita. Sau cum?

    1. Am facut toate mentiunile necesare in articol. Nici eu nu sunt complet dumirita dar eu l-am folosit doar pe frunte si nas

  2. eu de ce nu am vazut gelul asta pana acum? Se pare ca nu stiu chiar toate produsele de la Bottega Verde. Nu de alta dar m-ar tenta si pe mine pentru vara daca reduce sebumul de pe frunte si nas.

  3. Hmm asta nu imi place la Bottega ca nj au traducere pe produse. Am avut si eu un gel asemanator de la Farmec dar la fel ori sunt eu mai batuta in cap ori nu stiy,dar rezultate 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.