Cu ce cadou poți surprinde un bărbat. 3 idei care îți sunt de ajutor

Bărbații par foarte indiferență atunci când vine vorba de cadouri. În realitate nu este tocmai așa. Eu consider că sunt mult mai pretențioși ca femeile și nu ai o plajă atât de mare de produse pe care le poți oferi ca în cazul femeilor. Când mă refer la cadourile pentru bărbați, nu mă gândesc la jumătatea voastră căruia îi cunoașteți gusturile și știți exact de ce ar avea nevoie. Acum vorbesc despre un bărbat căruia nu-i cunoașteți foarte bine preferințele și vreți să-i oferiți un cadou fără să dați greș.Dacă în cazul femeilor poți să cumperi o rochiță sau un cosmetic de foarte bună calitatel, în cazul bărbaților se schimbă situația. Hainele nu sunt atât de multe cantitativ ca în cazul femeiloor, dar sunt alese pe sprânceană și nu ar fi cea mai bună idee să vă orientați către un astfel de lucru. Iată 3 idei care vă pot scoate din impas atunci când vreți să faceți cadou unui bărbat:

1. Un portofel barbati din piele

Aceste portefele barbati sunt perfecte pentru a fi oferite. Găsiți multe modele care vă pot convinge să le luați. Pe Adona.ro am găsit o plajă foarte largă de portofele potrivite cu care nu aveți cum să dați greș. Mie îmi place să aleg portofele barbati din piele pentru că acestea vreau să reziste în timp și să se folosească de el pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Părerea mea este să alegeți calitatea chiar dacă este nevoie să plătiți câțiva lei în plus.

2. Un parfum bun cu note lemnoase

Parfumurile pentru bărbați sunt foarte intense. Cu toate astea, ei au doar ape toaletă și nu există de parfum. Cu toate astea ele sunt foarte intense și persistente. Nu știu dacă de vină este faptul că sunt folosite nuanțe mai puternice. Eu prefer notele lemnoase pentru parfumutile bărtbătești. Mi se pare că miros mai bine și sunt mai ușor tolerate de mine. Chiar dacă nu sunt o persoană sensibilă la mirosuri, am întâlnit și parfumuri care erau mult prea puternice și cu un miros înțepător pe care nu-l toleram. Cu parfumul Paco Rabanne nu prea aveți cum să greșiți. Au apărut și câteva variante noi pe care le recomand.

3. Un ceas cu design drăguț

Orice bărbat ar trebui să poarte ceas. Este un simbol al masculinității și dă foarte bine vizual. De preferat ar fi să alegeți în funcție de preferințele persoanei care urmează să-l primească. Cu toate astea, ar merge să vă puneți și amprenta personală și să alegeți un model care vă place vouă. De multe ori s-a întrâmplat să surprind persoana care a primit un astfel de cadou și alegerea mea să fie tocmai potrivită. Persoana în cauză nici nu se gândea că un model de acest gen i-ar veni atât de bine.

Tu ce cadou ai pregătit pentru bărbatul din viața ta?

 

You may also like

27 de comentarii

  1. Eu optez pentru ceas de obicei , imi plac la nebunie , dar nici un portofel nu strica , la fel si un parfum . Dar pentru cineva mai ‘străin’ raman la ceasuri .

  2. Chiar caut un portofel pentru sotul meu, de fapt il cautan impreuna, ca noi asa facem si nu am gasit ceva sa ne placa.

  3. Sunt intr-o pana de idei pt sot, mai vine si ziua lui curand. Isi doreste chestii care sunt scumpe si nah… bugetul mic… Chiar e nasoala situatia. 🙂

  4. Portofel i-am luat anul trecut, unul tare misto, din piele, care arata inca impecabil, deci nu as avea nevoie de unul nou. In scchimb, un ceas mai elegant i-ar trebui. Cele pe care le are sunt mai mult casual-sport si nu le poate purta cand mergem la un eveniment.

  5. Eu aș prefera parfumul. Un parfum este întotdeauna un pretext bun. Un parfum este chiar un preludiu în sine … un preludiu pentru o conversație de calitate, desigur. Conversația atrage inspirația, așa că, din punctul meu de vedere un parfum este întotdeauna un bun început de drum … 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.