Hanorac negru lung (OOTD)

Afară se încălzește ușor ușor și de acum nu mai este chiar atât de rece nici dimineața. Cu toate astea trebuie să ne îmbrăcăm bine dacă nu vrem să răcim. Eu de cele mai multe ori port un cardigan, o vestă sport sau de blană peste bluze și dacă se încălzește prea tare afară mai scot din ele. Sunt un fel de Baba Dochia.

Hanoracul este util în orice anotimp

Hanoracul îl pot purta cu mine în diminețile friguroase, pentru serile reci sau chiar pentru zilele în care nu se anunță o vreme tocmai bună. Este ușor pufos pe interior și asta îl face să fie și mai călduros. Lungimea lui îl face un pic mai special pentru că nu toată lumea umblă ca mine ca Highlander. Pe mine nu mă deranjează lungimea și am impresia că îmi vine perfect.

comanda-dresslily-min

Hanorac – link

Blugi – H&M

Așa am fost îmbrăcată în vizită la niște prietene și deși părea foarte cald afară, nu era chiar atât de cald. M-am simțit extrem de bine cu această ținută și a fost foarte apreciată. Îmi place mult combinația de blugi, hanorac și aceste ghetuțe cu o parte tricotată. Nici nu mai știu de unde mi le-am luat, dar sunt unele dintre încălțările mele preferate.

hanorac-negru-lung-lung-minPrimesc foarte des întrebări referitoare la produsele comandate de afară. Nu îmi este teamă că dau greș și recunosc că foarte rar mi s-a întâmplat să îmi greșesc mărimea sau să nu fie așa cum mă așteptam. Evit să-mi cumpăr haine la 3-4$ pentru că la acestea nu am așteptări prea mari. Mă bucur că reușesc să îmi iau niște haine care arată complet diferit de ceea ce găsesc în magazinele fizice și la prețuri bune.

dresslily-hanorac-minMă pregătesc să finalizez curățenia și mâncarea pentru sărbătoarea de Paște. Mai am puțin de muncă și sper ca ultimele retușuri să nu le fac sâmbătă seara, înainte de a merge la Înviere!

Vă place hanoracul meu?

dresslily-hanorac-lung-minhanorac-negru-minhanorac-lung-dresslily-min

 

You may also like

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.