Cheerios – cereale din ovăz

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Tocmai de aceea, alimentele pe care le consumăm trebuie să fie atent alese, pentru că ele ne asigură energia de peste zi. Avem nevoie de un mic dejun echilibrat, savurat alături de cei dragi pentru o zi plină de energie și bună dispoziție. Un bol cu cereale ne toate oferi toate aceste lucruri.

Cerealele Cheerios pentru un mic dejun rapid

Ovăzul are un conținut ridicat în fibre. Acesta este recoltat, boabele de ovăz sunt măcinate, apoi sunt modelate în formă de inelușe, coapte și rumenite. Inelușele Cheerios OVĂZ sunt glazurate, uscate în cuptor și împachetate, astfel încât să-și păstreze prospețimea. Ele sunt o importantă sursă de fibre, nu au arome artificiale și oferă combinația potrivită de gust și beneficii.

Cerealele de la Cheerios pot fi consumate cu diferite tipuri de lapte sau alternative pe bază de plante, iaurt, miere, semințe sau fructe pe gustul fiecărui membru al familiei, chiar și al celor care preferă un gust mai puțin dulce. Nu conțin arome artificiale sau ulei de palmier și nu necesită timp de hidratare.

Nestle a lansat recent 2 sortimente noi: cu ovăz și cu măr și scorțișoară. Fibrele din ovăz contribuie la un tranzit intestinal normal. Cristina preferă varianta cu măr și scorțișoară care are un gust echilibrat de dulce, iar scorțișoara abia se simte. Ea preferă să le mănânce în combinație cu lapte cald, eu le mănânc cu iaurt, iar soțul meu le preferă cu lapte rece. Nu știu de ce, dar nu prea combin cerealele cu fructe, dar asta nu înseamnă nu este gustoasă această asociere. Important este ca fiecare să facă combinația dorită.

Pungile Cheerios pe care le am eu sunt de 400g, dar în magazine se găsesc și în variante mici. Se păstrează foarte bine atâta timp cât închidem punga și pot fi consumate până la ultima bucată.

Ție cum îți place să consumi cerealele la micul dejun?

You may also like

26 de comentarii

    1. Si noi avem grija ca sa avem mereu cereale de ovaz la micul dejun ca am aflat ca sunt foarte benefice pentru organismul nostru!

  1. Si fetita mea mananca cereale cu lapte dimineata! Multumim frumos pentru recomandare! Le vom cauta si noi in magazine!

  2. Imi plac foarte mult noile cereale de la ei. Eu le combin in fiecare dimineata cu iaurt si fructe proaspete.

  3. Am si eu cerealele astea de la Netle! Merg combinate in multe moduri datorita lipsei necesarului de hidratare si a formei. 🙂
    Pofta buna si o zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.