Halloween Edition Melkior

În week-end am ajuns o fugă până în București și am intrat până în Jumbo. Mi-a plăcut mult de tot acolo și aș mai fi zăbovit încă vreo 2 ore dacă nu eram împinsă de la spate. Erau o grămadă de decorațiuni și de măști pentru Halloween. O adevărată plăcere ca să mă pot poza și eu cu diverse chestii dar de acești ochelari nu m-am putut dezlipi! Nu știu ce voi face de Halloween dar important este că nu duc lipsă de recuzită.

masca-halloween-min

Erau și niște coronițe cu pălării sau cu un voal. Foarte interesante dar nu mi-am luat. Nu mă întrebați de ce. Ditamai raionul era plin cu jucării și cu chestii specifice pentru Halloween. Nu aveam cum să plec cu mâna goală.

halloween-edition-melkior

Melkior sărbătorește Halloween-ul și pentru asta a scos o gamă specială cu această ocazie. Îți propune 2 rujuri senzaționale: After Dark si Mysterious.

Asortate cu o manichiura în ton realizata cu oja Dangerous.

Acceptă provocarea și intră în spiritul Halloween!

halloween-edtion-melkior-oja-dangerous-min ruj-after-dark-melkior-3990lei-min ruj-mysterious-melkior-3990lei-min

You may also like

5 comentarii

    1. Pana acum era imuna la jucarii si nu ma toca la cap. Acum sta in carut in locul special pentru copii si daca se intinde dupa o jucarie i-o dau … se joaca cu ea sau o tine in mana si pana la casa ii trece pofta si fara sa ma vada le scot din cos sau ii las doar 2-3 si gata 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.