Un mic wishlist Newchic

O nouă comandă este în drum spre mine și abia aștept să o primesc pentru că mi-am luat mult chestii interesante. Am dat o comandă pe Newchic și abia aștept să o primesc. Cel mai important produs pe care l-am luat este o pereche de adidași cu luminițe pentru Criss. Nici nu vreau să îmi închipui cât de entuziasmată va fi atunci când îi va vedea.

adidasi-luminosi-min

Adidași luminoși – link

Am o mică problemă legată de număr. Ea este în creștere și am impresia că măsura aleasă este puțin mai mare decât ar trebui dar măcar dar măcar să nu îi fie mici că în rest nu ar fi nici o problemă. Modelul scrie că este de băieți dar nu cred că este nici o problemă dar vor fi purtați și de o fetiță.

pantofi-comozi-min

Pantofi comozi – link

M-am tot uitat după o pereche de pantofi comozi și potriviți pentru vremea ploioasă și aceasta a fost una dintre opțiuni doar că acele mici găuri din drepturile cusăturilor m-a dus cu gândul că nu sunt tocmai potriviți pentru ploaie și am renunțat la ei.

bluza-de-in-min

Bluză de in – link

Îmi plac cămășile suflecate și acest model este potrivit pentru ce îmi trebuie mie. Prefer bluzele uni ca să le pot purta atât la muncă cât și la alte evenimente accesorizate corespunzător. Astea sunt propunerile mele și restul produselor comandate am să vi le arăt în momentul în care îmi va ajunge comanda ca să mai las un pic de suspans.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.