Perie de indreptat parul ACEVIVI ( comanda dresslink)

Peria de îndreptat părul de la ACEVIVI a intrat în posesia mea acum vreo 2 săptămâni și de atunci am tot folosit-o dar nu am găsit momentul potrivit să o prezint.  Intenționam să fac un filmuleț prin care să evidențiez calitățile ei dar se pare că planetele nu s-au aliniat așa cum mi-aș fi dorit și filmulețul făcut nu mă mulțumește așa că nu am să-l mai public și voi face o prezentare aici.

perie-de-intins-parul-min

Perie de îndreptat părul – link

Puncte forte:

 • de obicei coletele ajunse la poșta vamală ajung cam șifonate și dacă am vreo cutie în interior ajunge mototolită și puțin strâmbă. De această dată cutia a ajuns într-o stare perfectă și mă bucur pentru că în felul ăsta voi păstra peria în cutia originală
 • peria are un arici pe cablu cu ajutorul căruia cablul se strânge perfect și nu te mai încurci de el
 • cablul are un sistem de rotire și nu există posibilitatea să aveți dificultăți în manevrare
 • pe mânerul periei există buton on/of care poate fi pornit/oprit printr-o apăsare lungă
 • tot pe mânerul periei se găsesc 2 butoane cu ajutorul cărora puteți seta temperatura dorită. Puteți alege orice temperatură între 80 – 230 grade
 • inițial am crezut că doar acei bulbi mici, roșii se încălzesc dar cred că toată acea parte a periei se încălzește

perie-de-intins-parul4-min

Puncte slabe:

 • nu știu dacă este eficientă pentru persoanele cu părul foarte creț
 • când îl fac cu placa părul capătă un luciu special pe care nu îl are cu această perie

Eu m-am gândit foarte bine dacă să cumpăr sau nu această perie și am urmărit multe tutoriale și multe păreri. Unele erau contra acestei perii și alte fete susțineau niște puncte slabe pe care eu nu le-am regăsit la această perie ceea ce mă duce cu gândul că i-au adus îmbunătățiri.

perie-de-intins-parul3-min

În concluzie eu consider că este un produs bun și dacă placa este un aliat de încredere dar încercați să o folosiți cu moderație pentru că vă arde prea tare părul, trebuie să încercați această perie.

Mi-am dorit din tot sufletul să vă arăt un filmuleț prin care să vă arăt cât mai bine cu putință cât de eficientă este această perie dar se pare că planetele nu s-au aliniat și filmulețul nu mi-a ieșit așa cum mi-am dorit așa că am renunțat la el și vă arăt câteva poze.

img_4315-min

Cam așa arată părul meu după ce îl spăl. Nu este nici creț, nici drept și are un volum ușor.

img_4334-min img_4340-minimg_4350-min

În colet am mai avut un sutien care îmi este cam mic. Adică îmi este foarte mic. Mi-ar fi plăcut să găsesc un tabel cu mărimi după care să mă pot ghida! Modelul în schimb mi-a plăcut foarte mult. În partea din spate are un fel de broderie pe care nu am întâlnit-o la nici un alt sutien și se închide în față

sutien-dresslink3

sutien-dresslink sutien-dresslink2

Al treilea produs din coletul Dresslink a fost un colier care a costat 2$. Este un colier lung care se termină într-o pană care are aplicate niște mărgele mici albastre. este foarte simpatic și îl voi purta cu drag.

colier-dresslink colier-dresslink2

You may also like

15 comentarii

 1. imi plac din ce in ce mai mult pozele tale. Se vede ca faci cu placere ceea ce faci. Cred ca poti sa incerci si varianta unor filmulete scurte pentru ca esti destul de fotogenica si astea conving mai mult. Cat despre peria prezentata, la un pret de 18 dolari, nu m-as fi asteptat sa fie asa buna.

  1. Doamne Cristina …. este o poveste atat de lunga!!!! Pe scurt ca sa filmez un clip aveam nevoie de un par proaspat spalat care sa nu fie coafat in nici un fel. Adica spalat si uscat complet. M-am trezit dimineata, m-am spalat si inainte de toate am verificat disponibilitatea fotografului de a ma ajuta in acest sens pentru un filmulet dupa ce se culca copilul.
   De obicei copilul se culca la 15 -15.30. Acum s-a culcat la 16.30. Eu eram coapta de nervi, sotul vroia sa faca alta treaba si afara nu mai era lumina de care aveam eu atata nevoie. In concluzie aveam o fata picata, machiajul nu mai era atat de fresh si balbele si alte altea nu mai aveam chef sa le scot la montaj. Poate am sa reusesc si eu candva sa fac si filmulete

 2. Imi plac toate produsele pe care ti le-ai comandat. Sutienul e chiar interesant, pacat de masura. La perie m-am uitat si eu, dar la ce par salbatic am eu, nu cred ca ar face fata. Prefer sa folosesc peria rotativa, mi se pare mai safe decat placa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.