Cum sa sarbatorim 2 ani de casatorie

Încă puțin și aniversăm 2 ani de la căsătorie. 2 ani frumoși și plini de evenimente în care și-a făcut apariția și micuța Criss care este foarte năstrușnică. Inițial am zis că nu vom face nimic special. Poate doar să ieșim în oraș doar noi doi sau noi trei și cam atât dar gândindu-mă mai bine mi-am dorit ceva mai mult. Am zis că ar fi frumos să ieșim puțin din oraș și să ne detașăm de problemele cotidiene.

inima-bucovinei-min

Nu cred că soțul meu s-a gândit la ceva special pentru această zi așa că m-am gândit să îl surprind plăcut și să organizez eu o ieșire. O ieșire în natură pentru că sunt sigură că îi va face plăcere. Mi-aș dori un loc liniștit dar în același timp să nu fiu foarte departe de civilizație și să mă pot plimba. Un loc în care să pot vizita câteva obiective turistice … Ei bine cred că am găsit locul perfect în Inima Bucovinei.

Am găsit această pensiune la recomandarea unor prieteni. Ei merg în fiecare an aici și stau în jur de o săptămână. Sunt foarte mulțumiți de serviciile pensiunii și de locul în care este amplasată. Mi-au spus că pot opta pentru mâncarea restaurantului și că dacă vreau mic dejun este 20 lei de persoană iar cina 40 lei de persoană. Ei au fost mulțumiți și m-au sfătuit să încerc într-o zi iar dacă nu voi fi mulțumită pot încerca în oricare alt loc.

Pensiunea este situată la 30 de minute de mers cu mașina de Suceava și are în jur 3 mănăstiri importante: Voroneț, Humorului și Moldovița. Dacă vreți puteți și Sucevița dar este la 55km distanță de pensiune sau Putna care este la 88 km. Asta în funcție de cât de aventurieri sunteți. O altă variantă ar fi să vizitez cele 3 mănăstiri din zonă și să îmi mai caut cazare pentru o noapte undeva mai aproape de mănăstirea Putna ca să nu merg atâția kilometri dus-întors.

Nu am mai fost la mănăstiri de când eram copil și parcă îmi este dor de acele locuri. Cu siguranță că o voi lua pe Criss cu mine pentru că nu plătește nimic având în vedere că are sub 4 ani. Am citit pe site-ul pensiunii Inima Bucovinei că au și loc de joacă pentru copii. Dacă până acum nu dădeam importanță acestui aspect acum am început să apreciez acest mic amănunt și să caut locații care au măcar un mic locușor al lor. În primul rând se mai joacă și își mai consumă din energie și în al doilea rând este locul în care poate socializa și cu alți copii.

Eu am sunat și am făcut rezervare și pot spune că am avut noroc pentru că am găsit o cameră disponibilă în acea perioadă. Poate am avut noroc și pentru faptul că am luat o singură cameră și că nu este nici o sărbătoare în apropierea acestei perioade. Sper să am un weekend pe cinste deși mai am de așteptat până atunci cam o lună și jumătate. Am să revin cu poze și impresii.

You may also like

4 comentarii

  1. Vai ce frumos!!! Si noi am sarbatorit 1an de la castoria religioasa si 2 de la cununie… Barbatii astia… daca nu ne gandim noi la ceva, ei mai rar se gandesc sa faca ceva foarte special. Eu am avut noroc cu Barcelona si „greseala” pe care am facut-o anul trecut cand am rezervat vacanta pt. acest an!!!:)))
    Pupici

    1. Am citit despre experienta ta cu Barcelona. Anul trecut cred ca a fost un sentiment mai putin placut ca ai vazut ca nu ai cazare dar ti-a prins bine aceasta vacanta anul asta! pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.