Aparat de curatare pentru ten și corp ACEVIVI

Absent motivat. Cam așa m-am simțit în ultimele zile în care am lipsit. Nu are rost să înșir lunga listă pe care am avut-o de bifat în tot acest week-end dar cert este că am avut o lungă listă de bifat și au fost multe evenimente. Cel mai important eveniment din viața mea a fost că scumpa mea fetiță a împlinit 2 ani. Pe lângă faptul că am fost ocupată cu pregătiri și organizări, Criss mi-a dat maxim. A fost cea mai mâțâită în toate cele 3 zile în care aș fi vrut să fie prietenoasă și mai bună. Acevivi-minWaterproof Cleaning Set – Acevivi

Am să trec peste și am să vă povestesc despre un aparat de curățare. Tot sunt tentată să spun că este pentru față dar este puțin mai complex de atât. Când l-am văzut pe site recunosc că m-a atras faptul că are 4 dispozitive care se pot folosi pe diverse zone. Vreau să vă vorbesc treptat despre fiecare în parte și să închei cu câteva păreri personale referitoare la el.Aparat de curatare Acevivi2-min Aparat de curatare Acevivi10-min Aparat de curatare Acevivi11-minÎncep cu ambalajul care a ajuns la mine ușor deformat și asta din vina poștei vamale. Sunt ferm convinsă că ei manevrează coletele cu neatenție și acestea ajuns cu cutiile deformate dar mă bucur că interiorul nu a avut de suferit în nici un fel. Interiorul cuprinde o bază pe care merg montate 4 perii și am să vă povestesc imediat despre fiecare în parte.

Baza funcționează cu 4 baterii normale și deși am folosit niște baterii ieftine încă mai merge fără nici un fel de problemă, semn că nu se consumă așa ușor. Mărimea bazei este una potrivită și foarte comod de manevrat. Pe ea este un buton on/of. Este foarte silențios și acest aspect îmi place nespus de mult. Majoritatea lucrurilor de acest gen le fac atunci când doarme copilul și din acest motiv prefer să nu fac gălăgie.

Aparat de curatare Acevivi8-min Aparat de curatare Acevivi9-minPeria mică pentru față o folosesc aproape în fiecare seară după ce mă demachiez. Perii sunt foarte moi și creează nici un disconfort și dacă folosesc o apă micelară care mi-a lăsat tenul puțin uleios o folosesc pur și simplu.Aparat de curatare Acevivi6-minBuretele se folosește tot pentru ten și eu îl folosesc doar dimineața împreună cu un gel de spălat pe față. Este foarte eficient și face toată treabă în locul meu. Eu mă analizez în oglindă în timp ce îl plimb pe față. Burețelul nu absoarbe mult produs.Aparat de curatare Acevivi4-min Aparat de curatare Acevivi5-minPeria pentru corp o folosesc împreună cu cremă de corp sau exfoliant. Face un masaj pielii foarte bun și chiar mi-aș fi dorit ca altcineva să îl folosească pe corpul meu pentru că este o etapă tare relaxantă. Perii sunt moi și nu sunt deloc agresivi. Cu alte cuvinte este un adevărat răsfăț.Aparat de curatare Acevivi3-minPiatra ponce funcționează pentru micile probleme. Este o piatră fină care folosită sub duș, atunci când pielea este umedă, curăță delicat tălpile. Dacă aveți probleme majore cu călcâie trebuie să vă orientați spre un alt produs.

Eu mă declar mulțumită de achiziția făcută și o consider utilă oricărei fete. Pe site bagă oferte la acest aparat așa că dacă sunteți hotărâți să v-o achiziționați urmăriți-o. Eu am luat-o de aici.

You may also like

6 comentarii

  1. Este a doua oara cand citesc despre acest produs. Nu imi vine a crede ca a aparut asa ceva pe piata 😛 . Pe bune???? Prefer metoda clasica 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.