Smartwatch vs ceas normal

Tehnologia este în plină dezvoltare.Atunci când mi-am cumpărat primul meu smartphone am fost foarte fericită și o săptămână nu am mai deschis calculatorul. Îmi satisfăcea toate nevoile și îmi puteam citi mailurile, puteam să fac poze și puteam să trimit imediat prietenilor. Am zis că asta a fost o mare invenție.Smartwatch Banggood-minSmartwatch compatibil IOS/Android – link

Au apărut smartwatch-urile și o cunoștință și-a luat un astfel de ceas compatibil Android. Arăta superb și avea multe funcții. Am suspinat un pic și îmi doream și eu unul doar că IOS nu este atât de permisiv și am găsit puține modele de ceasuri compatibile cu Iphone. Am găsit ceva la ofertă dar nu am fost atât de mulțumită. Mai exact era un smartwatch al soțului meu care nu era foarte mare dar nici nu era potrivit pentru mine.Smartwatch Banggood2-minSmartwatch – link

Eu cred că am să aleg primul model deși nici cele prezentate mai jos nu îmi displac. Primul model este mai ieftin și are mai puține funcții dar restul sunt mult mai complexe și au multe funcții. Merită investiția într-un astfel de ceas cu atât mai mult cu cât oricum nu plec de acasă fără ceas.

Ceas cu bratara-min

Ceas cu brățară – link

La polul opus stau ceasurile simple. Acestea sunt foarte trainice și le găsiți pe Banggood la un preț mic de tot. Eu am acest model de ceas și îl ador. Modelul ăsta ajunge 20 lei iar transportul este gratuit.

Voi ce fel de ceasuri preferați?

 

 

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

7 comentarii

  1. Eu port ceas mai mereu dar nu am inca nu smartwatch. Sincera sa fiu nu stiu daca mi-ar fi asa util dar, la cum arata acesta si la un pret de 29 de dolari cu transport gratuit, parca m-ar incanta si pe mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.