Vreau palton

SheIn ne-a obișnuit ca în fiecare săptămână să ne bucure cu câte o ofertă specială și de nerefuzat. Cred că toată lumea a observat că ei practică reduceri considerabile așa că eu vreau să profit de ele și să mai dau o comandă. Aș vrea să îmi comand un paltonaș dar trebuie să gândesc foarte bine problema. Dacă dau acum comandă îmi va veni cam la mijlocul lunii februarie și nu știu dacă să îl iau ceva mai grosuț sau mai subțire.

Palton roz – link / Palton gri – link

Eu oscilez între acestea 2. Unul este mai subțire iar unul este mai mult de decor. Cred că am să îl aleg pe primul având în vedere că februarie este totuși o lună de iarnă și în plus una dintre culorile acestui an este acest roz pal. Poate mă puteți ajuta și voi cu câteva sfaturi.

Rochie neagră – link / Rochie cu imprimeu – link 

Vreau să îmi și o rochie dar încă nu sunt hotărâtă care din ele. Mă uit la prima și parcă aș vrea ceva mai serios ți mi-aș lua o rochie neagră simplă, puțin trecută peste genunchi …. sau mi-aș lua una puțin mai veselă, cu niște imprimeuri. Am câteva zile la dispoziție să mă gândesc și poate îmi dați și voi câteva sfaturi.

http://www.shein.com/h-Season-Promotion.html?aff_id=3301

Promoția din această săptămînă pe care o găsiți pe site este 45% reducere pentru o comandă de 59$. Cu cele 2 produse ale mele mă încadrez perfect. Nu uitați să băgați codul de reduceri(S45) dacă vreți și voi să profitați de această reducere.

Vă doresc un sfărșit de săptămână cât mai relaxant și nu uitați că mă găsiți pe 
Instagram și pe Facebook în permanență!

You may also like

7 comentarii

  1. Paltonul roz este minunat in realitate, tocmai mi-a venit mie zilele trecute 😀
    Ti-l recomand cu drag! Are nasturii negri…asta ma cam deranjeaza, insa am de gand sa ii schimb…si imi place ca daca il porti inchis, nu se vad (ca au un fel de acoperitoare pt ei).
    Kiss

  2. In perioada asta si eu imi pun aceeasi intrebare cand comand de pe site-uri chinezesti si primesc produsele dupa 3 sapt: oare cum va fi vremea cand im va ajunge coletul? 😕 Nu stiu ce sa-ti sugerez sa comanzi mai ales pt imi plac toate alegerile tale!

  3. Paltonul roz e wow, imi place maxim si e si in culoarea anului rox quartz, de asemenea si rochia cu imprimeu imi plaec de mor,am pus ochii de mult pe ea,doar ca nu cred ca mi se potriveste marimea,asa ca ma las pagubasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.