Femeile folosesc mlădite de zmeur pentru ca este un produs natural și sănătos

Sunt foarte grijulie în ceea ce privește sănătatea mea și atunci când consider că am vreo problemă mă duc la medic. În felul ăsta mi-am descoperit și problema pe care o am în prezent și pe care o voi duce în spate toată viața. Pentru cine nu a citit blogul meu am să fac un mic rezumat pentru că nu am nimic de ascuns. Pe scurt aveam o pată roșie la cot care nu îmi mai trecea și am fost să îmi fac niște analize la sânge și de aici a început distracția pentru că am făcut foarte multe investigații pentru a afla care este cauza trombocitelor crescute din sânge. Am fost la foarte multe spitale și la și mai mulți medici …. am fost la București, la Iași de 2 ori, la Galați nu mai zic și până la urmă cea mai bună soluție o am primit-o de la Viena și am fost diagnosticată cu trombocitemie esențială adică cu cauză necunoscută.

Periodic trebuie să mă duc la doctor adică mai exact o dată la 2 luni trebuie să îmi fac analizele la sânge și le vede un doctor hematolog din Galați. Din cauza faptului că globulele albe nu au ieșit cum trebuie mi-a sugerat să mă duc să îmi fac o ecografie abdominală și ar fi indicat să fac această ecografie o dată la 6 luni.

Am vrut să îmi fac o ecografie și la sâni pentru că acum aproape 3 ani când mi-am mai făcut această ecografie mi-am făcut și la sâni și aveam mici chisturi și vroiam să văd dacă îi mai am.

Acești chisturi nu au dispărut ba chiar la sânul drept a găsit unul puțin mai măricel dar am avut noroc să dau peste o doctoriță cu foarte multă răbdare și foarte înțelegătoare care mi-a spus că atâta timp cât nu mă dor sânii să nu îmi fac probleme și să nu mă mai stresez inutil și să îmi trăiesc tinerețea.

Este destul de greu de acceptat faptul că la 30 de ani să ai o boală care nu deranjează și nu are nici un simptom însă psihic mă stresează și să mai aflu și de aceste chisturi care dacă vor ei să trecă trec … dacă nu …. nu.

Acum stau și mă întreb cum este mai bine …. să faci investigații și să vezi dacă ai sau nu o problemă sau să lași totul în voia sorții?! Multă lume mi-a spus că am avut noroc că am descoperit la timp aceste trombocite mărite pentru că puteam să pățesc lucruri mult mai rele dacă nu le descopeream pentru că această boală foarte rar are și simptome care să te ducă cu gândul că ar fi vreo problemă ….

Doctorița care mi-a făcut ecografie abdominală a fost atât de drăguță și a vorbit foarte multe lucruri cu mine și mi-a dat multe sfaturi și am întrebat-o ce părere are despre Mlădițele cu zmeur și mi-a spus că sunt foarte bune de luat pentru că poate rezolva multe probleme mai ales ginecologice și nu au cum să facă absolut nici un rău dat fiind faptul că sunt naturale. Eu am mai luat aceste mlădițe și am fost foarte mulțumită de ele pentru că cu ajutorul lor am scăpat de niște mici chisturi ovariene și în plus au și un gust plăcut.

Sunt 30 de comprimate și eu luam de obicei 2 fiole pe zi. Fiolele se iau câte una cu 15 minute înainte de masă și conținutul trebuie ținut sub limbă puțin până când se absoarbe în totalitate. O cutie de Mlădițe de zmeur costă 10 lei și cred că merită toți banii.

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.