Pasta de dinti Sensodyne Whitening(review)

Undeva la sfârșitul anului trecut mi-am cumpărat după site-ul Pentru corpul tău o pastă de dinți de la Sensodyne. Am găsit-o la preț bun și ăsta a fost primul motiv pentru care am achiziționat-o. Un alt motiv pentru care am vrut să încerc această pastă este pentru că nu am folosit-o deloc până acum și îmi doream să o încerc.

În ultimul timp am încercat diverse paste de dinți în speranța că voi găsi pasta de dinți minune care să îmi mențină sau să îmi albească dinții vreo vreo metodă stomatologică și să îmi protejeze dinții de eventualele carii. Am încercat pasta de dinți Jason despre care am auzit și citit lucruri bune dar pe mine nu m-a dat pe spate, pasta de dinți neagră am auzit că este folosită de diverse vedete așa că am încercat-o și pe aia și nici măcar nu am reușit să o termin. Este ciudată.

Sensodyne – link

Să revenim la Sensodyne. În primul rând este o pastă de dinți pentru persoanele cu dinți sensibili. Nu pot să vă spun dacă își face treaba în acest sens pentru că eu nu am nici un fel de probleme cu dinții. Adică nu mă dor și am încercat să îi țin din scurt pentru a nu avea probleme majore pe parcurs.

Această pastă de dinți este recomandată persoanelor mai mari de 12 ani. Pentru ca pasta de dinți să își facă treaba așa cum trebuie se utilizează de 2 ori pe zi dar nu mai mult de 3 ori. Nu este bine nici să cădeți în extrema cealaltă și să vă spălați excesiv pentru că iarăși nu este bine.

Este o pastă de dinți bună și recunosc că îmi place să o folosesc mai mult decât pasta de dinți folosită anterior. Este abia prima pastă de dinți de acest gen și deocamdată nu am văzut schimbări majore în ceea ce privește albirea dinților dar atâta timp cât consum cola și cafea acest lucru este mai greu de realizat. Mie îmi place și vă recomand să o încercați și voi măcar o dată!

You may also like

6 comentarii

  1. Eu am folosit-o in perioada cand am fost la dentist cu niste lucrari si fiindca mi-a fost plombat un dinte din fata, la rece muream de durere, insa doamna doctor mi-a recomandat sensodyne si dupa o mica perioada de folosire acea sensibilitate mi-a disparut. Chiar o recoamand!!

  2. Pentru albire eu folosesc marca Pearls, chiar au o pasta speciala pentru cei care consuma cafea sau tigari.Eu am avut rezultate foarte bune,insa eu nu beau nici cola nici cafea,dar dupa un timp mai indelungat o sa se vada rezultatele 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.