Happy New Year

În doar câteva ore ne luăm la revedere de la 2015 și cu toții sperăm ca 2016 să fie un an mult mai bun, cu mai multe realizări, cu prețuri mici, cu măriri de salariu, să fim sănătoși, să avem o familie unită și câte și mai câte. Astea mi-au venit mie acum în minte și dacă vreți puteți continua voi lista. Nu mi-am făcut o listă de obiective care trebuiesc atinse de 2016. Nu am făcut niciodată și nici de această dată nu cred că voi face.

Palton – link / Geantă – link
Pantofi – link / Rochie – link

 Am primit multe întrebări referitoare la outfitul meu din această seară. mai exact ce am pregătit pentru seara de Revelion așa că dezvălui misterul încă de pe acum. În primul rând voi purta această rochie care se așează foarte bine și deși mi-am luat mărimea XL îmi vine perfect! Mare grijă la mărimi și nu vă temeți dacă în mod normal voi purtați M și după site vă alegeți XL. Trebuie să țineți cont de dimensiunile efective a fiecărui produs. Iar restul ținutei aproape că nu mai contează dar mă axez pe nude și crem. Adică pantofii îi am nude și pe aceștia îi găsiți aici iar paltonul este unul simplu, crem, puțin cambrat! Paltonul îl puteți vedea și aici. Nu pot pleca fără geanta mea preferată!

http://www.shein.com/h-new-year.html?aff_id=3301
Astea fiind zile, închei anul cu acest articol. Să ne vedem cu bine anul următor și vă doresc să vi se împlinească toate dorințele!
Vă îmbrățișez cu drag! Rokoll@

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.