Primele impresii despre Zaful

Primesc des întrebări de la prieteni despre diverse site-uri. Unul dintre site-uile cu care nu am avut nici un contact și care de care am fost foarte des întrebată este Zaful. De cele mai multe ori lumea vrea să știe dacă produsele arată în realitate ca în poze, dacă sunt costuri ascunse, dacă se plătește transport, dacă coletul ajunge la poșta vamală, etc.

Despre acest site nu știu să vă dau prea multe informații pentru că până acum nu am comandat nimic dar mi-ar place să plasez o nouă comandă. Cred că acum îmi fac un mic wishlist urmând ca după sărbători să plasez și eu o comandă. Am găsit unele produse pe care le-am admirat și apreciat și pe alte site-uri asiatice. Trăiam cu impresia că acesta este un site scump dar am fost surprinsă să văd că unele produse sunt chiar mai ieftine. Am apreciat și faptul că au foarte multe modele de haine și sigur găsești ceva special pentru tine sau să se adapteze stilului tău vestimentar. Păcat că nu am intrat mai demult pe site pentru că am văzut câteva rochii tare simpatice. Sper să mai rămân cu ceva finanțe după aceste sărbători pentru o nouă comandă.

Ce parere aveți de alegerile mele?

You may also like

9 comentarii

    1. Buna Cristina! am plasat si eu o comanda pe zaful.com pe 10.06. Au trecut 20 zile si inca nu am primit nimic, desi eu mi-au trimis e-mail ca au plecat produsele de la ei. La tine cam in cat timp au ajuns?

      1. Comanda ajunge cam intr-o luna. La noi in vama dureaza cel mai mult. Urmareste traseul comenzii daca ai tracking number.

  1. Mie imi place tare mult Zaful.com, am cateva produse minunate de aici si ador sa comand pe aici, mereu ajung la timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.