Informatii importante despre comenzile pe SheIn

Bună dragele mele

Astăzi vreau să vă împărtășesc câteva mici trucuri și păreri despre SheIn pentru ă am primit foarte multe întrebări legate de acest site. Consider că am acumulat o experiență destul de mare și am dat suficiente comenzi astfel încât să îmi pot forma o părere.

Să o luăm cu începutul și mai exact cu crearea unui cont. Eu recomand să vă logați cu facebook pentru prima oară și în felul ăsta aveți din start 35% reducere la prima comandă plasată(puteți da click aici). Este foarte important de știut că cei 35% reducere se aplică din prețul întreg al produsului, în dreptul fiecărui produs de cele mai multe ori este aplicată o reducere cât de mică. Dacă aveți vreun cod de reducere mai mare ca de exemplu 40% să știți că la finalul comenzii vă puteți alege tipul de reducere dorit.

Pregătirea produselor pentru comandă. Acest procedeu durează foarte mult. Aș sta toată ziua să mă uit pe site. Atunci când sunt hotărâtă să dau o comandă îmi petrec o grămadă de timp pe site. Mă uit cu atenție la fiecare produs în parte și tot timpul rămân cu gândul la câte un produs și mă amăgesc că îl voi comanda tura următoare. Un aspect foarte important este alegerea mărimii. Am mai spus și repet. Vă alegeți mărimea după ce vă măsurați. Adică dacă dați click pe fiecare mărime în parte vă spune ce dimensiuni are obiectul vestimentar ales. În cazul de mai sus vedeți că am selectat mărimea L. Trebuie să luați un metru de croitorie și să vedeți ce mărime vă trebuie. Nu mergeți pe principiul că voi purtați M și că vă cumpărați tot M pentru că este posibil să nu coincidă. Dacă la un produs vă vine mărimea M la altul este posibil să vă vină L pentru că diferă croielile. Vă recomand să verificați acest aspect la fiecare obiect vestimentar pentru a nu avea vreo neplăcere.

Un alt aspect important este să vă uitați bine la poză și de preferat să mergeți cu mouse-ul în josul paginii pentru a vedea că sunt poze cu alți cumpărători care poartă acel produs. Sunt extraordinar de folositoare acele poze. Vă puteți face idee despre felul în care se așează acel produs. Recunosc că de câteva ori am riscat, în sensul că îmi plăcea mult un produs iar poza care era pe site(pusă de cumpărător) nu arăta tocmai bine. Sunt și persoane cărora nu le vin bine anumite produse dar pe tine pot sta perfect.

Plata comenzii. Dacă ați terminat de cumpărat și vreți să plasați comanda vedeți că în dreapta sus este shopping bag. Acolo se află toate produsele alese de voi. Încă mai puteți adăuga sau scoate diverse produse. Dacă v-ați creat cont cu facebook așa cum v-am spus mai sus acum este momentul să vă treceți toate datele, adică nume, adresa, etc. datele trebuiesc trecute corect pentru că pe baza lor veți ridica coletul.

După ce ați introdus datele aveți bifat add shipping insurance 1$. Din câte am înțeles este un fel de asigurare a coletului. Eu am plasat comenzi și cu această opțiune și fără ea și coletul mi-a ajuns. Sincer prefer să economisesc un dolar. Dacă mă întrebați pe mine eu aș fi de părere să debifați acea opțiune.

Următorul pas este să vă alegeți efectiv metoda de plată a comenzii. Aveți foarte multe posibilități să o faceți. Puteți plăti cu cardul. Eu am plătit atât cu Visa cât și cu Master. Cardurile erau în lei iar după card s-au retras x $ la cursul dolarului din ziua respectivă a băncii unde aveți cardul. Totul este foarte simplu și foarte sigur. Nu aveți de ce să vă faceți probleme. Nu s-a întâmplat niciodată să dispară mai mulți bani decât trebuie după card sau alte chestii.

Puteți plăti și cu Paypal. Eu sincer nu transfer bani după card pe paypal ca să plătesc comanda pentru că în felul ăsta plătesc inutil niște comisioane. Am auzit că pentru tranzacțiile pe internet este mult mai sigur să folosești contul Paypal. Alegerea este a voastră. Eu am plătit și cu Paypal și tranzacția se face la fel de ușor ca cea cu cardul.

Ultima metodă de plată este plata cu puncte. V-am mai povestit eu despre aceste puncte. Le puteți acumula atunci când plasați o comandă, atunci când o primiți, când scrieți un review la un produs, când puneți poze cu un produs cumpărat, prin distribuirea linkurilor pe diverse rețele de socializare, etc. În partea de jos a paginii aveți SheIn Points. Acolo trebuie să introduceți numărul de puncte pe care doriți să-l folosiți. Tot acum puteți să selectați și ce discount doriți să aveți la comandă, asta în cazul în care aveți mai multe cupoane de reduceri.

Primirea comenzii. După ce ați plasat comanda durează cam 30 zile până când o primiți. Au fost dăți când a ajuns mai devreme dar nu cu mult. Trebuie să vă înarmați cu răbdare pentru că durează. Dacă nu ați făcut o comandă peste 99$(comenzile peste 99$ vin prin curier adică direct la ușă) înseamnă că va trebui să ridicați coletul de la poșta vamală. Acolo va trebui să mai achitați o mică taxă asta în funcție de valoarea trecută pe colet. Este poveste mare cu asta și nu intru în detalii. Este posibil să mai dați 15-25 lei (se plătește diferența de TVA).

Sper că v-a fost de folos articolul meu și dacă mai aveți întrebări le aștept cu drag
SheIn este și va rămâne magazinul meu preferat

You may also like

12 comentarii

    1. Imi pare rau sa te contrazic, dar in lista nu exista Romania. In momentul in care vrei sa plasezi comanda, pentru cei din Romania au fost sterse adresele si cand vrei sa alegi unde sa se livreze coletul nu exista Romania …. Poate stii tu vreo alta metoda prin care se pot face comenzi si chiar te rog sa-mi spui secretul.

     1. da, se pare ca m-am inselat eu. Le-am scris ieri si am primit acest raspuns:

      Thank you for your message.
      We are apologize for any inconvenience.

      I checked that we did not ship the items to your country temporarily due to some reasons.

      But really thanks for your supporting.

      We will try best to add your country again.

      Your satisfaction is our best comfort. Have a great day!

     2. Vorbesc in cunostinta de cauza si stiam ca nu se livreaza si este usor de verificat daca se livreaza sau nu

     3. Legat de solutia temporara de a primi pachete de la shein este crearea unei adrese de Germania pe mygermany.com apoi ce sunt primite acolo se trimit in Romania prin DHL sau FedEx cu aproximatv 25 euro /colet.

     4. Din propria experienta iti spun ca te complici. Nu are rost sa faci atatea eforturi pentru un colet. Sunt si alte site-uri unde poti gasi haine care le pot inlocui pe cele de pe SheIn. Pentru DHL coletele se platesc si ultimul colet priit prin ei a avut o valoare de 50$ scrisa pe colet si eu am platit catre HL 150 lei. O suma enorma.

      Te sfatuieswc sa te informezi temeinic inainte de a face vreo comanda. Singura varianta viabila in ceea ce privesc comenzile catre SheIn este comercializarea produselor prin intermediul Aliexpress. Restul variantelor cu ocolisuri nu sunt recomandate pentru ca implica costuri mult prea mari. Chiar si asa …. eu prefer sa astept sa se solutioneze problema si sa comand direct de pe site cu livrare acasa

     5. Se pare ca au un motiv cat se poate de serios de nu mai livreaza in Romania. Iti scriu aici raspunsul lor:

      Thank you for your message.

      There are many fraud transaction from ROMANIA so we do not sell to ROMANIA any more.

      Maybe you can buy from other online shops.

      Hope your kind understanding.

  1. Platesti cu cardul de lei chiar daca pe site arata dolari. Conversia o face direct banca si referitor la curs este cel al bancii. Nu ai de ce sa te sperii in acest sens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.