La ce restaurant merg?!

Săptămâna trecută am ajuns în București cu treabă și după ce am terminat am vrut să mergem la un restaurant să mâncăm. Până acum aveam cerințe mai puține dar acum aveam nevoie de o locație fără fum, care are scaun de masă pentru copii, etc.

Am tot căutat și surpriză am găsit un site care m-a ajutat foarte mult. Ce restaurant este un ghid extraordinar pentru restaurantele din București. Aveți pe site toate informațiile necesare pentru a putea lua decizia potrivită. În funcție de zona în care vă aflați sau în care vreți să mergeți vă puteți alege restaurantul și în plus am fost mulțumită pentru că îmi puteam alege un restaurant pentru „familie cu copii”.

Eu eram pe Victoriei așa că mi-am ales restaurante Victoriei iar oferta a fost destul de mare în așa fel încât să mă pot decide. Am avut și aici mai multe lucruri de care am ținut cont pe lângă amplasarea restaurantului printre care preparatele pe bază de raci, faptul că are terasă și că are internet. Un alt lucru important care mi-a plăcut este faptul că poți consulta meniul înainte de a ajunge în locația propriu-zisă. Deși prețurile sunt puțin mai mari mă mulțumesc cu gândul că voi mânca chestii deosebite pe care doar pe vremea bunicii le-am mai mâncat și că voi avea parte de un meniu inedit. Restaurantele beneficiază de posibilitatea de a vedea recenziile clienților care le-au mai călcat pragul sau poți adăuga chiar tu una.

Acum vine și partea frumoasă pentru că pe măsură ce adaugi recenzii ești recompensat prin puncte pe care le poți transforma în meniuri. Sună tentant nu?! Ideea site-ului mi se pare foarte inovativ și este foarte ușor de folosit.

Eu m-am declarat mulțumită de alegerea făcută, mâncarea a fost extraordinar de bună iar Cristina s-a jucat foarte frumos în căruț. Vă recomand să încercați acest site pentru că vă va ajuta foarte mult.

Ce părere aveți despre acest site?

You may also like

10 comentarii

  1. interesant. o sa folosesc si eu site-ul cand mai ajung prin Bucuresti. Si pt noi este o dilema "unde mancam" mai ales cand nu cunoastem zona in care suntem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.