Comanda Miniprix

Sâmbătă seară a fost eclipsa și cu ocazia asta cei de la Miniprix au avut o reducere de 50% la balerini. Oferta a fost valabilă de la 00:45 până la 6:00 dimineața și nu am avut timp să vă anunț.

Nu puteam să nu îmi cumpăr câte ceva având în vedere că prețurile au fost foarte mici. Mi-am ales 3 perechi de balerini. La comanda mai mare de 100 lei transportul este Gratis sau dacă aveți o comandă mai mică transportul este 9 lei.

Inițial mi-am dorit o pereche de balerini pe care să îi port pe vremea ploioasă dar planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg așa că am găsit o pereche de balerini stiletto care pe lângă acea mică baretă albă sunt decupați. Cred că din cauza fetiței mele m-a prins și pe mine puțin flama cu „roz”. Prețul întreg era 59 lei iar eu i-am cumpărat cu 30 lei.

A doua pereche de cipici este decupată în față și este o combinație de albastru deschis spre gri cu o mică fundiță „roz”. Sunt foarte ușori și îmi vin bine. Prețul redus a fost de 25 lei.
A treia pereche de balerini este și mai decupată. Aceștia sunt decupați în vârf dar și pe interiorul piciorului. Eu de obicei mă feresc de astfel de încălțăminte pentru că port 39-40 și am impresia că nu se vede extraordinar dar aceștia îmi plac. Prețul redus a fost de 25 lei.
A doua zi după ce am plasat comanda am văzut că au băgat produse noi și am văzut alte câteva modele frumoase. Nici nu știu dacă să mă păstrez și să mai comand în toamnă sau să îmi mai iau câteva perechi. M-am gândit să nu le țin numai pentru mine așa că am să vă mai arăt câteva perechi drăguțe.
Care pereche vă place cel mai mult?

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.