Reduceri suplimentare SheIn

De asta îmi place mie acest site SheIn pentru că au în permanență reduceri care mai de care mai tentante. În funcție de comanda pe care o plasați aveți câteva reduceri suplimentare.

http://www.shein.com/all-vc-980.html?aff_id=3301

Pentru comenzile peste 59$ aveți o reducere de 5$ iar pentru o comandă de 109$ aveți o reducere de 10$. Tot timpul verific produsele noi și am văzut că au băgat multe haine de toamnă deși suntem în luna lui cuptor. Cu ocazia asta nu ne rămâne decât să profităm de situație și să ne mai luăm rochițe și tricouri ieftine.

Nu ştiu de ce dar găsesc foarte sexy această bluză. Recunosc că nu am în garderobă o astfel de bluză dar aș vrea. Îmi place modelul și prețul este foarte bun și în plus sunt niște reduceri mari în această săptămână.

 link
Aș folosi această rochie la o plimbare pe malul mării și obligatoriu în picioarele goale. Nu cred că mi-ar displace nici la o plimbare de seară cu copilul și soțul pe Faleza Dunării. Este o rochie veselă și decentă.
Îmi place această bluză mai lungă sau rochie cum este ea denumită. Eu sincer cred că este puțin cam scurtă și aș combina acest obiect vestimentar cu o pereche de pantaloni scurți.

 Iubesc fusta asta și deși abia a apărut pe site sunt sigură că până mă mobilizez eu nu o voi mai găsi. Deja am 2 colete care trebuie să ajungă la mine și mă gândesc să nu sar calul totuși. Dacă o mai găsesc o comand cu siguranță împreună cu rochia albă lungă din articolul de astăzi.

Care este obiectul vestimentar preferat? Avem aceleași gusturi?

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.