Premiile Liebster

Astăzi vreau să răspund la provocarea unei bloggerițe care m-a provocat să răspund la câteva întrebări. Loredana este de vină pentru acest articol așa că puteți vedea și răspunsurile ei la această leapșă. Nu îmi place să particip la multe articole de acest gen, cred că este al 3-lea de când mi-am făcut blogul, dar m-am gândit că în felul ăsta mă puteți cunoaște mai bine.

Prin această provocare eu ar trebui ca la rândul meu să numesc 11 bloggerițe să răspundă la 11 întrebări iar bloggerițele ar trebui să aibă sub 500 de followers. Eu spun din start că cine dorește să preia această leapșă este binevenită și că nu voi face nici o nominalizare(fără supărare).

1. Cum îți place să te machiezi?

Îmi place să mă machiez cât mai natural și poate ca să ies un pic din anonimat îmi mai conturez ochii cu tuș sau cu creionul maro. În ultimul timp ies mai rar seară așa că nu prea am pentru ce să îmi fac machiaje intens lucrate dar atunci când ies îmi place să îmi fac un smookey eyes.


2. Ce manichiuri și pedichiuri preferi?

A început să îmi placă să îmi fac manichiura cu buline sau să îmi fac manichiura puțin mai diferită de cea clasică, adică să îmi fac inelarul sau arătătorul într-o altă nuanță. Această regulă este valabil și pentru pedichiură numai că manichiura o fac săptămânal iau pedichiura cam o dată la două săptămâni.

3. O carte preferată


Recunosc că nu prea am mai citit în ultimul timp poate câte o revistă dar și asta destul de rar. Stau atât de prost cu timpul …. Câteodată mă gândesc că ziua este mult prea mică și nu reușesc să fac tot ce îmi propun.


4. Înainte de a cumpăra un produs, intri pe bloguri pentru a afla mai multe păreri sau mergi direct în magazin și cumperi?

Eu de un an – doi prefer să iau pulsul blogurilor înainte de a face o achiziție nouă. Se mai întâmplă să mă ia valul și să îmi doresc atât de mult un lucru încât să nu îmi pese de nimic. Oricum ar fi sunt 2 situații: 1. sunt în căutarea unui produs și atunci încep să caut review-uri pentru acel produs pentru a vedea dacă merită sau nu să îl achiziționez și 2. urmărind diverse bloguri văd produse noi care mă tentează și atunci mă duc să mi le cumpăr. Recomand tuturor să caute păreri despre produs înainte de a cumpăra unul.


5. De ce anume ții cont când cumperi produsele de machiaj/îngrijire?

Prefer produsele fără parabeni. Un aspect important în constituie beneficiile produsului, prețul și să nu uităm de review-uri. Să mă fac înțeleasă. Atunci când îmi cumpăr ceva raportez totul la calitate-preț să văd dacă un produs își merită sau nu banii. Sunt suficiente produse pentru care plătești numele firmei dar produsul nu este cine știe ce.

6. Preferi blogging sau vlogging? Ce urmărești mai mult? 

Aș menționa ambele variante. Cei drept sunt multe bloguri pe care le urmăresc dar prea puține video bloggeri. Motivul ar fi unul simplu și plauzibil că atunci când adorm copilul stau pe telefon și mă uit pe bloguri, comentez, etc dar este mult mai greu să mă uit la un video. 


7. Ce te face să nu mai citești un blog?

Am câteva bloguri preferate și revin cu drag chiar dacă unele articole nu sunt pe gustul meu. Cred că motivul pentru care aș renunța să mai citesc un blog ar fi ca acesta să aibă articole neinteresante. 

8. Ce te face să revii pe un blog?

De cele mai multe ori prefer să fiu la curent cu blogurile pe care le urmăresc așa că mă abonez la newsletter și în mail îmi apar toate noutățile. În felul ăsta sunt informată cu tot ceea ce se scrie pe acel blog.

9. Ce mănânci la muncă?

În prezent nu muncesc pentru că stau cu copilul acasă așa că  mănânc aproape tot ce îmi doresc sau atunci când mă lasă Cristina.

10. Ți-ai dori să scrii mai multe despre …

Mi-aș dori să scriu mai multe articole despre beauty. Nu știu cum se întâmplă dar pozele nu îmi ies așa cum mi-aș dori și de multe ori am renunțat la articole de acest gen. Pozele sunt reușite dacă se fac ziua și nu îmi ies așa cum mi-ar place.

11. Ce faci în viața de zi cu zi și cum îți împarți timpul?

După cum am mai spus și cred că toată lumea știe că în prezent sunt aproape nedespărțită de fetița mea și din acest motiv este cam greu să o las și la bunici pentru că nu vrea ea să stea. Cu Cristina îmi petrec 24 de ore din 24. Cu ea sunt la poze, în oraș și se întâmplă să ies cu ea și la suc în timpul zilei.

Sper că ați găsit lucruri interesante de citit aștfel încât să fi ajuns până la finalul articolului!You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.