Pure ALOE VERA by Aubrey Organics(review)

 Aloe Vera se regăsește în mai multe forme în industria cometicii dar Aubrey este brandul care păstrează Aloe Vera în forma sa naturală lichidă. Așadar nu există alți aditivi adăugați care ar putea irita pielea în loc să o vindece.

Aloe Vera organic este foarte bun pentru pielea uscată sau după expunerea la soare. Înainte de folosire agitați bine sticla după care îl puteți utiliza pe zonele pe care doriți. Eu l-am strecurat în geanta de plajă și l-am folosit în drumul de la plajă spre hotel. Când am ajuns la hotel l-am băgat repede în frigider și după duș l-am mai aplicat o dată pe piele pentru o senzație puternică de răcorire.

Produsul este în stare pură așa că el se prezintă sub forma unui lichid transparent și cu un miros foarte fin ca de medicament care nu persistă deloc. După aplicare nu mi-am simțit pielea lipicioasă ci mai degrabă am avut o senzație de piele revigorată. Dozajul produsului este practic doar că mi-ar fi plăcut să fie sub formă de spray.

Având în vedere că este un produs natural 100% sunt de părere că puteți folosi acest produs cu încredere pentru că nu face nimic rău ba dimpotrivă hidratează foarte bine pielea.

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.