Water marble nails

Astăzi am vrut să încerc ceva nou. Am tot văzut multe filmulețe pe Youtube și mai nou mă tot uit pe Instagram și văd diverse procedee referitoare la manichiura în apă. Cei drept când mă uit la acele filmulețe chiar am impresia că este floare la ureche și este foarte ușor de realizat.

În primul rând să mă justific de ce și în această săptămână am ales culoarea albastră. Pedichiura mi-o fac cam o dată la 2 săptămâni și având în vedere că ea este compusă din nuanțe de albastru am zis să păstrez o unanimitate.

Mi-am pregătit ustensilele adică un pahar de plastic cu apă, scobitori, bețișoare de urechi, șervețele și dacă vreți să nu vă murdăriți de ojă mai aveți nevoie de scotch. Eu m-am gândit că nu are rost să mă mai chinui cu scotch-ul pentru că imediat îmi șterg oja în exces. După ce toate ustensilele sunt gata vă pregătiți ojele pe care vreți să le combinați. Eu am folosit 3 oje Gabrini și mai exact oja albastră(S15), oja bleu(M114) și o ojă cu sidef(D 56). Am făcut foarte multe încercări iar ojele Gabrini fiind ieftine mi-am permis să mă joc cu ele. Mă mir că nu le-am consumat de tot la cât am picurat.

Pe cele 2 unghii pe care mi-am propus să îmi fac model m-am dat cu un strat de ojă bleu. După asta am început să pun combin ojele în apă punând câte o picătură din fiecare și după ce am terminat de picurat am tras cu scobitoarea puțin peste ojă în stânga și în drepta până a ieșit modelul ăsta. Nu știu cum dar pe unghiile mele nu s-a văzut același model din pahar. Nu știu să zic ce am greșit. Eu m-am inspirat după videoclipul ăsta.

Modelul arată ca în poza de sus și este o amestecătură de culori mai mult sau mai puțin ordonată.

Am vrut să mai încerc o tehnică. După ce am făcut modelul în pahar l-am lăsat să se usuce și apoi am luat acel cerculeț de ojă care arăta ca o foiță de hârtie și l-am tăiat în două. Am dat degetul mare cu lac apoi am centrat acea fâșie de ojă pe unghi după care am aplicat pe deasupra încă un strat de lac și am îndepărtat surplusul de ojă cu un foarfec și cu un bețișor cu acetonă.

Nu vreau să vă explic cât de greu am luat oja de pe cele 2 degete pe care le-am scufundat în paharul cu ojă. Foarte, foarte greu m-am șters cu acetonă … spălat pe mâini și iar acetonă. Cum era și normal m-am mai atins un picuț de pahar așa că manichiura nu este perfectă. Ba chiar până dimineață nu știu cum s-a întâmplat dar este puțin cam ciufulită și tare îmi este frică că va trebui să îmi refac manichiura cât de curând.

Ca și concluzie dacă ar fi să îmi mai fac o manichiură în apă aș alege a doua variantă pentru că durează mai puțin și rezultatul se vede. Sunt fete cărora le ies ambele variante doar că nu este și cazul meu.

Ce părere aveți de manichiura mea? Ați încercat vreodată acest tip de manichiură?

Mă puteți și urmări pe
Facebook  Rokolla  …. (click pe nume)
Instagram Rokolla24  ….(click pe nume)
Pinterest  Rokollla …. (click pe nume)

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.