Time for shopping

În ultimul timp este cam greu să ajung la shopping și de cele mai multe ori mă mai uit pe la magazinele online. Cred că marea majoritate a mămicilor procedează astfel.

Astăzi vreau să vă arăt ce produse am mai cumpărat din DM. Am cumpărat și niște produse neîncercate de mine până acum.

SYOSS Silicone free este un balsam pe care am dat 20 lei şi pe care încă nu l-am încercat. Sincer vorbind eram în grabă şi nu am băgat de seamă că este balsam pentru că eu vroiam un şampon dar asta este. Pentru început pot spune că miroase bine. 🙂

Săpunul lichid Balea Purpke kisses … Am fost foarte încântată să văd o nouă aromă pentru un săpun lichid. Pentru început recunosc că ambalajul m-a atras dar când l-am mirosit am fost la fel de plăcut surprinsă. A costat 7 lei pentru 500 ml.

Despre stick-ul de la Dove nu este nevoie să soun mare lucru decât că era la promoție  şi a costat doar 9 lei.

Gelul de duş Balea cu kiwi este un produs nou cu un ambalaj foarte atrăgător. Din ce am putut vedea consistența pare puțin sidefată dar pentru moment nu ştiu să vă soun prea multe dar îi voi face un review după ce îl folosesc.

Apa de gură Pink Grapefruit am văzut-o prezentată pe un blog şi era foarte lăudată aşa că am zis să îi acord o şansă şi să o compar cu Listerine care pentru mine este cea mai eficientă apă de gură. Aceasta este  un produs marca DM şi a costat 8,4 lei pentru 500 ml.

Mă împac foarte bine cu dischetele demachiante Ebelin aşa că am mai cumpărat un pachet. 140 dischete au costat 5,5 lei.

Păturele absorbante Babylove marca DM sunt foarte drăguțe și la fel de bune ca cele de la farmacia Sensiblu sau Dona. Am dat 14 lei pentru 10 bucăți.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.