Formația Trio Royal Galati(parere personala)

În postarea de astăzi vreau să vă povestesc experiența mea cu Formația Trio Royal. Atunci când am stabilit toate detaliile referitoare la dublul eveniment(nuntă și botez) am hotărât că vom apela la o formație care să întrețină atmosfera.

Având în vedere că totul a fost din scurt majoritatea formațiilor care le cunoșteam și care ne plăceau nu erau disponibile. Mie mi-ar fi plăcut formația Pancronic dar nu am avut noroc. Ultima speranță a fost în Formația Trio Royal care era liberă pe 1 noiembrie.

Nu știam nimic legat de bani așa că am stabilit o întâlnire ca să punem la punct acest aspect. Pentru început le-am spus că este vorba mai mult de un botez după care le-am explicat situația de fapt că este eveniment dublu. Eu am cunoscut atunci 3 membri ai formației care păreau foarte ok și ne-am înțeles extraordinar de bine. Este un o tipă tânără care cântă muzică ușoară și care era foarte sociabilă, soțul care cânta la un instrument și încă o doamnă care era mama fetei parcă care cânta muzică populară și care a negociat valoarea contractului.

Totul a fost bun și frumos până în momentul când a început prestația. Domnișoara care cânta muzică populară a cântat mai bine însă doamna care cânta populară a cântat numai în bătaie de joc. Când venea mâncarea atunci începea și ea să cânte … și cum era și normal nimeni nu dansa. Au fost o grămadă de blues-uri și nici asta nu prea mi-a convenit. Un alt aspect negativ este și faptul că au făcut foarte multe pauze.

Concluzia este că am fost foarte dezamăgită de această formație …. și știu evenimente unde au fost și au făcut atmosferă ceea ce mă duce cu gândul că nu au vrut să cânte în așa fel încât să ridice lumea de la mese și să danseze. Sunt sigură că persoanele care au fost prezente la nuntă nu ar apela la serviciile formațiile pentru considerentele menționate mai sus. Cred că mai multă atmosferă ar fi făcut-o un  DJ și ar fi fost și mai ieftin.

Mare atenție când faceți o astfel de alegere pentru că vă poate strica toată petrecerea.

You may also like

5 comentarii

 1. Am dat de tine abea dupa ce am dat avans pt formatia Trio Royal Galati. Sa inteleg ca toti membrii au fost okey,mai putin solista de muzica populara? In timpul evenimentului i-ai spus ceva doamnei sau i-ai rugat sa cante mai multa muzica care sa scoata lumea la dans si daca da ce au facut sau cum au raspuns. M-ai pus serios pe ganduri si ma gandesc deja sa ma indrept spre alta formatie chiar daca inseamna sa pierd avansul.

  1. Nu stiu ce sa zic. Au fost persoane care au fost multumite si am participat la o nunta unde au facut o super atmosfera. Ideea este ca se poate doar ca a lipsit acel ceva. Imi pare rau ca te-am deazamagit dar aceasta chestie am trait-o eu

   1. Eu am vazut si evenimente frumoase la care toata lumea a fost multumita! Acum nu stiu ce sa zic …. Eu am relatat experienta mea!

   2. Salut Vasile,
    A fost foarte frumos si au tinut lumea in picioare toata noaptea. Este adevarat ca Mihaela, cea tanara, este cea care a cantat cel mai mult, dar are o voce buna si acopera atatea stiluri muzicale. Dupa nunta toata lumea i-a laudat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.