Noi cumparaturi

Zilele astea am fost la DM pentru că vroiam să îmi cumpăr o cremă antivergeturi pentru burtică. Am vorbit cu prietena mea care a avut gemeni și a folosit o cremă de aici și deși burtica ei a crescut foarte mult nu a avut nici un fel de problemă.

Am găsit imediat crema și am testat-o puțin pe mână și prima impresie a fost că nu este suficient de hidratantă. Am zis că oricum nu am burtica foarte mare și să încerc un tub iar dacă voi fi nemulțumită nu am să îmi mai cumpăr. Această cremă a costat 25 lei și are 200 ml.

Uitându-mă la raftul cu aceste creme am mai văzut câteva sortimente și am găsit și această cremă care era în varianta mini care este cu unt de cacao și mi s-a părut puțin mai hidratantă și am decis să iau și această variantă mică pentru a o testa. Crema are 50 ml și am dat 6 lei.

Am luat și un săpun lichid cu miros de flori de cireș pe care am dat 6 sau 7 lei.

Mi-am cumpărat revista Marie Claire pe care am dat 12 lei și avea cadou o mască de la Nivea Color CrystalGloss. Eu am mai cumpărat acum câteva luni această mască tot cadou la o revistă și am fost foarte mulțumită de ea. Oricum am luat ultima revista și chiar am avut noroc că am mai găsit-o avînd în vedere că revista au apărut pe 25 ianuarie.

You may also like

6 comentarii

    1. Multumesc Bianca! Sincer saptamana trecuta mi-am facut primele poze la burtica dar nu am fost foarte multumita de cum au iesit! Cat de curand am sa intru la o noua sedinta foto si am sa fac o noua postare!

  1. Sapun cu miros de flori de cires? Vreau si eu, abia astept sa ajung in DM. Cat despre vergeturi, te sfatuiesc sa iti alegi mai degraba uleiuri hidratante si nu creme. Pentru a nu se forma vergeturi, pielea trebuie sa fie elastica, un ulei ar fi mult mai potrivit si mai sigur pentru bebe.

    1. Am sa tin cont de sfatul tau Maya si am sa caut uleiuri sa le incerc si pe alea. Eu am mers pe ideea ca aceasta crema a fost folosita de o prietena si am vazut rezultatele si asta m-a determinat sa o iau si eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.