Comanda Kurtmann de Black Friday

Până acum nu am mai comandat după Kurtmann însă mi-a atras un pic atenția pentru că a fost singurul magazin online cu haine care a început reducerile de Black Friday la ora 4.00 dimineața. Nici o clipă nu mi-a trecut prin cap să mă trezesc special la acea oră însă copilul s-a trezit cu puțin timp înainte să mănânce și în felul ăsta la ora 4.30 eram pe site.

Am fost surprinsă să găsesc pe Kurtmann blugi Stradivarius la 25 lei, tricouri începând cu 15 lei și multe alte chestii. Mi-am luat muulte lucruri și eram nerăbdătoare să le primesc …

Kurtmann

La ora 13.00 astăzi a venit curierul cu o cutiuță mică și am fost surprinsă pentru că eu mă așteptam să fie ditamai cutia și să nu încapă pe ușă :). Curios a fost că erau toate hainele îngrămădite acolo.

Am deschis repede coletul șiii am găsit unele haine drăguțe și unele destul de urâțele. Deși toate bluzele le-am luat mărimea M erau bluze mult prea mari, unele mari, unele bune și unele strâmte. Îmi luasem și o pereche de blugi care îmi veneau binicel în talie și erau cam evazați (sincer eu nu i-am văzut așa în poză și nici în descriere nu am văzut asta dar să zicem că am dat comanda în grabă) pe care am zis că îi păstrez dar …. fermoarul nu mergea așa că m-am lipsit și de ei.

A fost o experiență mai ciudată și acum trebuie să returnez jumătate din produsele comandate. Dacă vreau să primesc banii în cont îmi vor reține 10 lei iar dacă vreau un voucher este totul gratuit.

Voi ce experiență aveți cu acest site?

You may also like

3 comentarii

  1. What? 10 lei pentru 2 clickuri pe care le fac din homebank? Si returul il platesti tot tu, sau e gratuit?
    Am doua perchi de blugi de la ei, una mi-a venit prea mulata, iar ceilalti sunt drepti si putin cam lungi. Nu i-am mai returnat si nici nu prea i-am purtat, in special pe cei foarte stramti. Abia ii trag pe mine din cauza materialului elastic, nu am eu fundul asa mare. :)) 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.