Black Friday valul 2

În ultimul timp am auzit tot mai des ”Black Friday valul 2”. Normal americanii în seara asta sărbătoresc Black Friday  …..  după care ne-am inspirat și noi. La magazinele de electrocasnice au fost ceva reduceri dar în rest nu mi se pare că au fost cine știe ce reduceri.

Ca de exemplu Elefant printre ”sutele” de reduceri a avut și parfumuri. M-am uitat și eu puțin pentru că văzusem că aveau reduceri considerabile și când colo unul din parfumurile pe care tocmai mi l-am luat din vamă la preț întreg la fel era și acolo …. Asta nu înseamnă reducere  …. ci abureală.

La Kurtmann vinerea trecută au avut reduceri MAAARII însă nici hainele care erau acolo nu erau cine știe ce! Adică dacă o pereche de blugi erau 20 lei … atunci trebuia să te aștepți să nu fie cine știe ce și mai exact semănau cu o pereche de blugi mai veche de ai mei care erau uitați undeva într-un colț de dulap. Nu vreau să fiu înțeleasă greșit pentru că sunt și unele haine care deși sunt ieftine merită cumpărate însă cred că astea sunt într-un procent mai mic.

Sunt nerăbdătoare să văd în seara asta ce reduceri vor fi. Reclamele la TV pe baza acestui Black Friday au fost mai puține. Pe net am văzut câteva reclame dar într-o proporție mult mai mică decât săptămâna trecută.

Dacă aflu ceva vă anunț în timp util pe facebook meu Kamy Bijoux …. Like aici !!!!!!!!!!!!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.