BB cream Yves Rocher vs BB cream Essence (review)

Vreau să vă povestesc despre experiența mea cu BB Cream de Yves Rocher și un BB cream de la Essence! În
primul rând vreau să precizez că e prima oară când folosesc o BB Cream și culmea mi-am cumpărat chiar 2 cam în aceiași perioadă. Am început să iubesc BB cream-urile şi să le folosesc mult mai des decât un fond de ten.

BB cream Yves Rocher Ten sublim  6 in 1 adică hidratează, uniformizează tenul, estompează imperfecțiuni și urme de oboseală, netezește textura tenului, intensifică strălucirea și protejează împotriva factorilor externi.
Trebuie să recunosc că acesta este primul BB cream pe care îl încerc. Am văzut că toate firmele au scos BB cream-uri, dar am tot amânat momentul. Crema are 50 ml și sunt doar 2 nuanțe deschisă și medie. Eu mi-am cumpărat varianta medie pentru că nu am un ten foarte deschis și mi se potrivește foarte bine nuanța.
Crema se întinde ușor și are o textură foarte cremoasă. Dacă tenul meu nu este suficient de hidratat nu se întinde foarte bine și prefer să aplic puțină cremă înainte de a aplica BB cream-ul. Deși este primul BB cream care se laudă că are o acțiune 6 in 1 nu cred că este vreo diferență dintre acest BB cream și un altul. Este o cremă puțin colorată care acoperă „micile” probleme și dacă tenul este mixt nu poți rezista întreaga zi fară a aplica puțină pudră peste zonele cu probleme. Mi-ar fi plăcut să aibă și SPF.

Am achiziționat acest BB cream la prețul de 39 lei. Nu cred că aș recumpăra acest produs poate doar dacă apare o varianta îmbunătățită …. de ce nu 7 in 1 🙂

BB cream Essence
Cum era și normal nu îmi era suficient un singur BB cream așa că mi-am mai cumpărat unul de la Essence. Mi-am cumpărat acest BB cream Essence din magazinul Douglas din Poluj Cluj la prețul de 14,5 lei … un preț foarte accesibil după părerea mea. Ce nu mi-a plăcut a fost faptul că produsele aveau nuanțele afișate pe produs însă nu aveau testere la produse pentru a-mi da seama ce nuanță mi se potrivește. Am ales și eu nuanța 02 natural și a fost bună deși atunci când l-am deschis am avut impresia că este mult prea închis pentru tenul meu. De cele mai multe ori atunci când plătești foarte puțin pe un produs nu ai așteptări foarte mari, dar eu am fost foarte mulțumită de el.
Consistența lui este foarte moale, se aplică foarte ușor cu degetele sau cu burețelul. Acoperirea este mică, aș putea spune mică spre medie.
Un mare plus al acestui produs este protecția SPF 30 care este foarte bună comparativ cu multe produse. Crema are 30 ml și are un ambalaj din plastic foarte micuț și drăguț. Aș mai cumpăra acest produs pentru că îmi place.

Ce BB cream folosiți? Care v-a plăcut cel mai mult din cele folosite?

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.