Black Friday is coming

Anul ăsta a trecut incredibil de repede. Parcă nu îmi vine să cred că mai este o lună și puțin și vine Crăciunul însoțit de febra cumpărăturilor și pregătirea cadourilor.

Vroiam să vă spun că până la Crăciun vine Black Friday. Pentru cine nu știe cum este Black Friday …. este o zi în care reducerile sunt substanțiale la o gama variată de produse. Trebuie să recunosc că eu abia anul trecut am aflat de această nebunie și că singurul site care știam că practică astfel de reduceri a fost EMAG. Văzând firmele că lumea a fost receptivă la această zi au anunțat mai multe firme că vor avea acest sistem de reduceri consideraile.

Black Friday este pe 23 noiembrie așa că trebuie să fiți pe fază. Tina R participă și ea la Black Friday și a pregătit o colecție inedită de încălțăminte.

Mi-au plăcut mult acești pantofi și mă gândesc la ei pentru ai purta la o ocazie deosebită sau poate pentru Revelion dar înainte de asta vreau să îmi stabilesc vestimentația.
Nu sunt înnebunită după încălțămintea care are ținte însă unele arată bine ca și aceste botine care îmi plac mult cum arată.
Varianta de botine fără ținte.

Mi-au plăcut acești adidași – ghetuțe. Par destul de practici și comozi.

You may also like

2 comentarii

  1. Eu abia anul trecut am aflat de Black Friday. Si chiar in perioada aceea vedeam numai postari Haul :)). Si ma ofticam maxim ca eu habar n-am avut ca exista :).

    A doua pereche de incaltaminte… :X :X :X… super!

    1. Anul ăsta ai aflat din timp și sigur vei profita de situație dacă îți face ceva cu ochiul. Și mie îmi plac mult botinele alea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.