Cum sa ai un par sănătos?!

Eu cred că am o obsesie ….dacă nu-mi stă părul bine e ca și cum aș arăta groaznic de rău!!! Îi acord părului meu cea mai mare atenție și tenul este pe locul 2.

Una dintre probleme este căderea părului. Se spune că este normal să îți cadă 100 de fire de păr pe zi. Și așa cred că este mult însă eu am impresia că îmi cad mult mai multe fire. Am încercat multe tratamente și trebuie să recunosc că la capitolul șampon am cumpărat lucruri comerciale …. nimic ieșit din comun. Un exemplu de șampoane folosite Clear, Yves Rocher, Avon și ceva mai rar Pantene Pro V. Evident că de fiecare dată după șamponare aplic un balsam sau o mască. Folosesc masca de la Kallos cu lapte sau balsamul aferent șamponului cu care m-am spălat.

Înainte cu 30 de minute de a intra în baie îmi aplic pe păr ulei de ricin și vitamina A lichidă. De preferat este să stați o perioadă cât mai lungă. Părul prinde un luciu mult mai frumos și uleiul de ricin ajută mult firul de păr să crească mult mai frumos și să se regenereze mai repede.

A doua problemă este legată de firele despicate. Consider că eu favorizez acest lucru dat fiind faptul că îmi place mult de tot să îmi întind părul cu placa. După ce îl întind cu placa îi dă o strălucire atât de frumoasă …. ceva de nedescris. Înainte de a folosi placă îmi dau pe păr cu ulei cu cristale de la Kallos.

În plus, mă vopsesc o dată la două luni și după cum știți(sau nu) sunt blondă și asta cred că favorizează într-un fel să prindă acel aspect tern. Vârfurile despicate le tund cam o dată la 4 luni și uite așa am impresia ca lungimea părului meu este cam tot timpul aceeași și nu reușește să treacă cu mult peste umeri.
Deși știu unde greșesc și ce ar trebui să fac, nu pot să mă abțin la nici una din aceste 2 plăceri. Am început să folosesc placa o dată pe săptămână iar de vopsit nu am cum să mă vopsesc mai rar de 2 luni pentru că s-ar vedea groaznic și nici culoarea nu aș vrea să o schimb pentru că îmi place 🙂  Sunt sigură că multă lume spune acum …. îți meriți soarta!

Nu știu voi cum procedați însă eu nu încep să folosesc un produs până când nu am o părere din partea cuiva care să îmi recomande ceva. Am găsit niște produse care promit foarte multe lucruri.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.