Ultimele achiziții

În week-end am făcut câteva achiziții noi dar cum la capitolul mobilizare nu stau foarte bine ….. totul s-a amânat și iar s-a amânat. Am tot mers pe principiul e week-end … ok atunci dorm până nu mai pot, servesc micul dejun sau direct prânzul în funcție de oră după care lenevesc făcând nimicuri seara trebuie să ies obligatoriu în oraș iar luni sunt frântă de oboseală deci cam pe marți îmi revin. Deci săptămâna ar trebui să aibă trei zile marți, miercuri și joi.

Cum era și normal să nu uit ce vroiam să vă spun. Am început să îmi fac o obișnuință să vizitez magazinele DM și cum sâmbătă mi-a ieșit unul în cale am intrat să arunc un ochi și  ar fi fost culmea să ies cu mâna goală. Am cumpărat un săpun lichid cremă cu mango & papaya care miroase … mmmm bine de tot. Mi-am mai cumpărat acum ceva timp un săpun lichid din aceiași gamă cu miros de zmeură .

O altă „bucurie” pe care mi-am cumpărat-o este o loțiune de corp cu smochine și ciocolată. Această loțiune are un ambalaj atât de simpatic și colorat încât nu pot să spun exact dacă produsul în sine m-a atras sau doar ambalajul. Loțiunea are un miros plăcut de ciocolată încât îmi e mai mare dragul să mă dau cu ea ori de câte ori fac duș și intră foarte repede în piele. Ce mă îngrijorează este faptul că este ediție limitată și este posibil să nu o mai găsesc …

Am ajuns și la un magazin de cosmetice pentru că îmi doream foarte mult un tuș de la kallos pentru că am auzit numai lucruri bune despre el. Am fost să îmi iau și eu acest tuș pentru că aveam recomandări bune, prețul este accesibil tuturor(7.90 am dat eu pe el) și calitatea este garantată.

Mă simțeam și aiurea să ies din magazin cu un singur tuș în mână. Aveau acolo de-a oje că era păcat să nu îmi iau și eu ceva. Mi-am cumpărat o ojă roșie de la Farmasi și o ojă mată de la Golden Rose.

 

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.