Prea mult timp liber

In ultimul timp m-am relaxat si nu am facut nimic special. Mi-am amintit de o placere din copilarie si mai exact am inceput sa plantez diverse lucruri pe care ulterior sa le pot planta in gradina. Este o mare satisfactie sa vezi ca dintr-o samanta micuta creste o platuta frumoasa si vanjoasa …. cred ca am si ceva probleme cu capul de la atata relaxare! Ma relaxeaza aceasta activitate si imi place sa le ud si sa le vad crescand.

O alta activitate pe care am mai avut-o in ultimul timp a fost sa confectionez Bijuterii din margelute.Am studiat mult pana sa vad exact de ce am nevoie si cum se face. Nu este chiar floare la ureche si trebuie sa manuiesti foarte bine uneltele necesare ca sa iasa ceva deosebit din mainile tale. In plus ca sa poti sa iesi in evidenta ai nevoie de imaginatie.

Imaginatia face totul in acest hobby. Trebuie sa vezi combinatii de culori si asocieri de diverse margele care sa se potriveasca vizual. Gandeste-te daca tu ai purta asa ceva. Sigur asta te va ajuta sa mergi mai departe in acest job si sa vezi daca au cautare sau nu produsele tale.

Este o activitate foarte relaxanta. Avand in vedere ca productia este la nivel inalt ma gandeam sa le dau si altora sa nu le tin doar pentru mine!!!! Le gasiti pe toate …. cele pe care le-am facut pana acum si vreau sa va rog sa imi spuneti macar o parere !

Acesta este blogul www.kamyjourney.ro

UPDATE: Intre timp va anunt ca am renuntat la acest hobby al meu pentru ca nu mai aveam timp si pentru el dar pe internet gasiti multe alte bloguri care au astfel de preocupari si totodata si niste produse care arata foarte frumos. Blogul a fost putin modificat si in acest moment puteti citi pe el subiecte de viata sau multe alte teme interesante.

You may also like

3 comentarii

  1. Buna ziua,

    As fi interesat de un link-exchange intre motruinfo.ro si blogul dvs . Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro. (Va rog precizati linkul si titlul dorit pentru a va adauga)

    Cu respect,
    Ursu Radu

    (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.