Cumparaturi fara TVA doar la REAL

Ieri am auzit o reclama a magazinului REAL prin care spunea ca daca faci cumparaturi de la ei pe data de 19.04.2010 ti se returneaza TVA-ul. O promotie buna avand in vedere ca se mai reducea pretul putin. Nu putem sa ratez invitatia la shopping asa ca am zis sa-mi fac cumparaturile uzuale de la ei si daca reusesc sa fac si o mica economie, de ce nu?shopping-cart-1275480_960_720-min
Cand am ajuns la magazin erau afise prin care se spunea ca valoarea minima a cumparaturilor, ca sa poti beneficia de aceasta oferta, era de 50 lei iar reducerea de care se vorbea era sub forma de voucher. Concret nu primeai nici un ban inapoi ci primeai un voucher care echivala cu TVA-ul bonului tau de cumparaturi si care il puteai folosi oricand pana la sfarsitul lunii.

Avand in vedere ca aveam de facut cateva cumparaturi pentru casa am zis ca vizita mea era una potrivita. Mi-am luat tot ce aveam pe lista si intr-un final m-am ales si cu o mica reducere la cosul final de cumparaturi. Prin faptul ca am primit un voucher de reducere, ma vedeam obligata ca urmatoarea sesiune de cumparaturi sa o fac tot la REAL ca sa pot beneficia de reducer.

Nu mi-a venit sa cred ceea ce am vazut in REAL. Era full de oameni de nu aveai loc sa te misti. Erau persoane care isi umpleau carutul cu sucuri, apa si ce mai avea nevoie, unii trageau de televizoare si alte de electrocasnice. Parerea mea ca era cam la fel de multa ca de craciun, revelion daca nu chiar mai multa!

Eu nu prea imi fac cumparaturile in acest magazin si am constatat ca preturile sunt bune comparativ cu alte magazine. Sunt si produse care pot fi luate la preturi mult mai mici decat competitorii de pe piata. Ma bate gandul ca de acum sa-mi fac cumparaturile la ei.

Concluzionez prin a spune ca a fost o idee buna si sunt convinsa ca si eu au avut vanzarile peste limita!!!

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.