Taxe, taxe si iar taxe

„Somajul va continua sa creasca pana la jumatatea acestui an si ar putea atinge un milion de persoane”, asta a declarat Ministrul Muncii. Numarul somerilor creste simtitor de la o zi la alta si favorizeaza munca la negru in randul angajatorilor. Un se va ajunge cu atatia someri? Se va mai redresa Romania vreodata?! Greu de spus desi cred ca ne vom redresa peste 5 ani la cat de saraci suntem si tinand cont de faptul ca o mare parte din persoanele aflate in conducere nu se mai satura ……
Imi place ca „ACOLO SUS” se gaseste cate un destept care mai pune cate o taxa de care a auzit el in nush ce tara sau o taxa „inventie proprie” ca sa poata aduce cati mai multi bani la buget. De ce ar fi nevoie de o taxa pentru fast food? Ca sa mai omoare cateva firme care au rezistat in fata impozitului forfetar … Fiecare isi cumpara ceea ce doreste si mananca ce vrea, chiar daca o persoana este adepta acestor fast food-uri el va continua sa manance chiar daca pretul produselor se mareste. E adevarat poate nu va mai manca atat de des dar tot o va face! Este acelas efect ca la tigara. Desi ele s-au scumpit exagerat de mult cei care au acest viciu fumeaza mai putin dar nu renunta complet la ele. Sunt foarte putine persoane care renunta definitiv la un astfel de viciu si cred ca trebuie sa ai o vointa foarte mare sau sa fii nevoit…. ca de exemplu din cauza unei boli.
Nu stiu daca si pentru alte judete este aplicabila ace4asta taxa, insa in Galati au pus taxa pe caine …. chiar daca nu ai caine. Adica orice persoana este obligata sa plateasca 2,5 lei pentru cainii comunitari. Cei care administreaza aceasta taxa sustin ca „Sumele strânse vor fi folosite pentru extinderea şi modernizarea padocurilor, pentru sterilizarea tuturor câinilor vagabonzi, dar şi pentru eutanasierea celor bolnavi” …. greu de crezut dar sa o vedem si pe asta.
Astea sunt 2 taxe care mi-au venit acum in minte dar sunt sigura ca mai sunt multe altele care nu ne convin …. insa NISTE persoane fara minte voteaza aceste taxe si noi … restul lumii suntem nevoiti sa le suportam!
Cum ar fi sa plecam toti din tara si sa ramana doar statul?! Sa se descurce cu toate taxele lui.

You may also like

4 comentarii

  1. Platim o gramada de taxe inutil si nu se vede nimic in tara asta. Cu banii dupa taxa asta nu se vor face nimic, tot la fel de multi caini vor fi pe strada!

  2. Super tare taxa asta! Auzi, taxa pe câine comunitar, obligatorie! E ca un fel de amendă că nu aţi omorât deja toţi câinii din oraş!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.