Danube Bloggers Meet #3 și bucuria revederii

În momentul în care te întâlnești cu persoanele din online este o reală plăcere. De multe ori ai impresia că știi cam totul despre persoanele din online și când întâlnești persoana din spatele blogului este o bucurie imensă. Eu m-am întâlnit pe 30 aprilie cu o parte din persoanele care activează în zona mea. Sinceră să fiu au fost mai multe persoane din Brăila, decât din Galați. Acest lucru s-a datorit și faptului că multe persoane din Galați au plecat în alte zone. Întâlnirea Danube Bloggers Meet a avut loc în incinta Restaurantului Bistro Barrier din Brăila. Aceasta a fost cea de-a treia întâlnire sub aceasta denumire și mi-a făcut o deosebită plăcere să particip la acest eveniment.

Despre Danube Bloggers Meet #3

Danube Bloggers Meet #3 a avut loc la inițiativa Gabrielei – https://paginidezisinoapte.ro/ și a Violetei – https://www.lucruri-interesante.ro/ . Mă bucur mult că fetele au îndrăznit să se bage în această aventură și să-și rupă din timpul lor pentru a se ocupa de tot ce presupune organizarea unui astfel de eveniment. Nu este deloc ușor și spun asta din propria experiență pentru că am organizat și eu într-un an.

M-am bucurat ca un copil atunci când am văzut afișul evenimentului pe care era trecut sponsorii care erau alături de noi la acest eveniment. O mare parte dintre ei îi cunosc pentru că am mai colaborat și în trecut cu ei și le mulțumesc pe această care pentru că au vrut să ne fie alături. Vreau să-i enumăr și aici pentru a-i vedea exact pe toți : Pizzeria Arena, Chilotis, Triodeluxe, Bactology, Editura Niculescu, Cofetăria Regal Cake, Cetaphill, Makeup Revolution, Crime Scene Press, Lolliboni, Imar Skin, Nala, Hair Boutique, Vitamix, Dacia Plant, Infinite love, Expertto Forte, FlorAttitud, Barza, Grande Natura, Hera medical, Farmacia de detergent, Grande dolceria, Profi art, Publisol, Pr Avenue, Hygienium, Nomasvello, Sara Tremo, Brutăria Frontera și Vioris

Revedere la Bistro Barrier Brăila

Bistro Barrier Brăila a fost locația aleasă pentru a ne putea întâlni. Le mulțumesc și lor pentru că ne-au lăsat să ne desfășurăm în interiorul acestei locații. Am făcut puțin deranj în interiorul restaurantului, dar spre final ne-am relaxat și am sta relaxate la masa, am băut ceva, am mâncat și totul a fost la superlativ. Eu am mers după recomandările fetelor și am ales Pui Thai puțin picant cu orez. A fost delicios și cred că aș putea să servesc exact același fel de mâncare și data viitoare la cât de mult mi-a plăcut.

Brutăria Frontera a fost lângă noi și ne-au oferit fursecuri, pâine și tot felul de foietaje delicioase. Fursecurile și foietajele le-am încercat direct la restaurant și recunosc că au fost pe placul meu. Pot fi găsite și de cumpărat în magazinele din Galați și Brăila. Pâinea am luat-o acasă și am savurat-o în tot felul de combinații. Chiar a fost delicioasă. Mi-a plăcut mult și am mâncat-o atât cu mâncare, sandvișuri sau servită la mic dejun, ușor prăjită.

Acesta a fost unul dintre puținele evenimente la care am avut tort. Royal Cake by Avr Brăila a avut grijă să ne răsfețe papilele gustative. A fost un delicios tort cu fructe. Nici nu mă așteptam la așa o surpriză și cred că asta m-a surprins. Era un tort generos, delicios care avea și o plăcuță cu numele evenimentului. N-am ratat momentul de a mă poza și eu cu acesta și chiar am reușit să-mi ating și sacul de puțină frișcă.

A fost un eveniment frumos și relaxant. În următoarea perioadă am să vă tot arăt din produsele primite și să vă spun și cât de bine mă înțeleg eu cu acestea pentru că am văzut deja niște produse super-super tentante.

You may also like

15 comentarii

  1. Un super eveniment… Chiar ma bucur pentru voi…De-abia aștept sa ne dezvalui continutul pungutelor

  2. Ce frumoase sunt intrunirile de acest tip !!! La cat mai multe! Fete si femei frumoase! Si ce produse dragute ati primit. De tort nu mai zic!

  3. Îmi plac tare mult întâlnirile voastre organizate! Mi-ar plăcea să particip, mai ales că pe unele dintre voi vă cunosc și îmi sunteți tare dragi.
    Din ce am văzut și citit, a fost o întâlnire frumoasă și plină de surprize plăcute. De altfel, ca de obicei.
    Hugs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.