Concurs sponsorizat de Complex Apicol Veceslav Harnaj

Povestea Complex Apicol Veceslav Harnaj începe în 1965 și vin în ajutorul comunităților de apicultorilor, iubitorilor și consumatorilor produselor apicole.Își doresc să transmită lumii intregi beneficiile mierii și a produselor stupului! Pe site găsiți multe produse BIO bazate pe producția albinuțelor din stup.

complex-apicol-concurs-min

Astăzi au hotărât să îmi fie aproape și să mă ajute să ofer un premiu unei cititoare așa că dăm startul unui nou concurs organizat Complex Apicol Veceslav Harnaj pe blogul meu.

Premiul este compus din:

  • un set de degustare miere Apis Felix
  • produse Apidermaliv: balsam de buze, masca de față și crema pentru față

Concursul începe astăzi, 17 noiembrie 2016 și se încheie pe 23 noiembrie 2016 ora 00.00

Condița de participare este: să-li lăsați un comentariu prin care să-mi spuneți ce produs vă place din portofoliul Complex Apicol Veceslav Harnaj (link)!!!!

Câștigătorul va fi ales de către mine iar extragerea voi încerca să o filmez iar premiul va fi oferit și trimis direct de către sponsor. Am rugămintea ca în rubrica de comentarii în spațiu special prevăzut pentru comentarii să vă lăsați o adresă de mail validă pentru că voi folosi acea adresă în situația în care veți fi câștigătoare.

Nu uitați că în această perioadă am concursuri în desfășurare și pe pagina blogului de facebook Rokolla așa că vă aștept și pe facebook! Multă baftă tuturor!!!!

UPDATE: Castigatorul este numarul 6 Gabi.

Am publicat filmuletul cu extragerea pe facebook si daca doriti sa va convingeti puteti intra aici – > link

You may also like

79 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.