Jucăriile din lemn sunt ideale pentru copiii mici

Jucăriile din lemn au început să prindă teren în fața jucăriilor din plastic. În primul rând tot mai mulți părinți au început să le aprecieze. Evident că întâi de toate trebuiesc convinși părinții de faptul că o jucărie este utilă, educativă și sănătoasă. Copiii pot fi îndrmați într-un fel sau altul către acele jucării pe care părinții le consideră potrivite.

Jucării de lemn creative

Jucăriile întruchipează imaginația, creativitatea și îi poartă pe copii într-o altă lume, una magică, așa cum și-o imaginează doar ei. Din acest motiv, ei au nevoie de tot felul de modele de jucării pentru ai stimula și ai lăsa să viseze. Diversele modele de jucării de lemn găsite pe Kosmoskids.ro îi pot ajuta pe cei mici în acest sens.

O jucărie din lemn perfectă trebuie să fie lucrată dintr-un lemn fin, să aibă suprafețe fine și vopseaua de calitate. Copiii sunt foarte sensibili, așa că vopsele folosite trebuie să fie inofensive din punct de vedere chimic și să fie adecvate pentru contactul constant.

Jucăriile din lemn sun o atracție pentru copiii de toate vârstele și le dezvoltă abilitățile în funcție de vârsta acestora. Eu vroiam să iau o jucărie pentru micul bebeluș, dar apoi m-am gândit că ar fi mai indicat să-i aleg Cristinei o jucărie pentru că ea are tot felul de dorințe și, în plus, se apropia 1 iunie.

Casa de păpuși

De-a lungul timpului am tot cumpărat jucării de lemn doar că acum am avut ocazia să-i iau o jucărie de lemn de dimensiuni mari. Am vrut s-o las pe Cristina să-și aleagă ceea ce-și dorește ea cel mai mult. Aș fi fost convinsă că își va alege bucătăria din lemn pentru că are o pasiune pentru jucării de genul. Alegerea ei m-a surprins un pic pentru că a vrut o casă de păpuși.

Casa de păpuși are niște dimensiuni ceva mai mari ca o jucărie obișnuită. Inițial am stat ușor în dubii pentru că știam că-mi voi umple camera și cu aceasta. Pe de altă parte am văzut acea sclipire în ochii ei și am vrut să-i satisfac dorințele.

Detaliile sunt perfecte. Totul arată bine în cel mai mic detaliu. Obloanele se pot deschide, ușile la fel și interiorul este compus din parter, etaj și mansardă. Casa este dotată cu tot ceea ce este nevoie, de la pat, frigider, televizor, pana la toaletă. Foarte multe obiecte drăguțe, de dimensiuni mici care ar face fericită orice fetită.

Pe contul de instagram Kosmokids.ro găsiți un concurs și puteți câștiga un voucher de 150 lei. Vă puteți înscrie aici și concursul se încheie în scurt timp.

Voi ce cadou le-ați pregătit copiilor pentru 1 iunie?

You may also like

22 de comentarii

  1. Foarte frumoase și rezistente aceste jucării din lemn ,imi plac mie mult că sunt mare ,păi copiilor ,nici nu mai zic ! Sunt tare drăguțe !

  2. Cat de frumoase sunt jucăriile mai ales casa de păpuși.I.am cumpărat nepoatei mele o carte de povesti!

  3. Foarte frumoasa căsuța…si foarte atent lucrată…cred ca orice fetiță și-ar dori una… Sa se bucure de ea

  4. Foarte frumoase jucariile din lemn si mult mai rezistente este foarte încântată Cristina de căsuța, eu i am cumparat fetiței o păpușă, un puzlle si o rochiță

    1. De curand I am luat si la fetite un set de jucari din lemn!sunt frumoase si rezistente!

    1. Moooaa! casa de păpuși este superba. Si eu m-as juca :)) O sa ii fac o surpriză tare faina fetiței mele cu această căsuță pe care o sa o comand de ziua ei.

  5. Imi plac foarte mult jucariile din lemn!Ce frumoasa e casuta!!!Sigur ii place fetitei foarte mult asemenea casuta colorata!

  6. Imi place casuta. Eu cand eram mica am avut casuta celor 7 pitici, din plastic, dar in timp s-a deteriorat foarte urat. Jucariile de lemn pot fi reconditionate usor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.