3 echipamente necesare pentru afacerile mici din AGRICULTURA

Ferma de mici dimensiuni reprezinta o afacere care iti poate aduce profit, intrucat agricultura este un domeniu cu un potential imens in Romania. Insa, pentru a reusi sa ai o productie de calitate superioara si, in acelasi timp, sa te diferentiezi de concurenta, este extrem de important sa investesti in echipamente si utilaje performante. Astfel, fie ca este vorba despre o cultura de legume traditionale, precum tomate, cartofi sau ardei, fie ca este o cultura deosebita, cum ar fi cea de catina sau de lavanda, cert este ca urmatoarele utilaje sunt necesare pentru succesul afacerii tale.

Top 3 echipamente recomandate afacerilor mici din agricultura:

 

1.Motocultorul

Motocultorul este unul dintre echipamentele care reprezinta o investitie necesara intr-o ferma de mici dimensiuni. Acesta este un utilaj cu motor, dedicat prelucrarii terenului, care te va ajuta sa pregatesti pamantul in mod corespunzator pentru semanare. De asemenea, acest echipament nu doar ca iti va usura semnificativ munca de plantare, dar si pe cea de aratura. Iti poti alege de la Magazia lu’ Costica un astfel de utilaj, in functie de suprafata exacta a culturii si, bineinteles, in functie de bugetul de care dispui. Fara doar si poate, daca vei avea in vedere achizitionarea unui motocultor de calitate, vei reusi nu doar sa iti usurezi activitatea, ci si sa beneficiezi de o productie care sa se ridice la standardele pe care ti le-ai stabilit.

 

2.Tocatorul de resturi vegetale

Un alt utilaj in care merita sa investesti si care iti va fi de folos in activitatea pe care o desfasori in cadrul fermei tale se refera la tocatorul de resturi vegetale. Cu siguranta, stii deja ca buruienile sunt daunatoare plantelor de cultura si ca acestea dintai trebuie eliminate intr-un timp foarte scurt, astfel incat dezvoltarea plantelor sa nu fie afectata. Din acest motiv, dar si pentru ca este destul de dificil sa scapi de buruieni manual, un astfel de tocator nu ar trebui sa iti lipseasca din magazia cu echipamente. In acest sens, poti sa vezi detalii despre acest utilaj, dar si sa iti achizitionezi unul pe site-ul magazialucostica.ro. In mod cert, folosind un tocator pentru resturi vegetale, vei reusi sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus pentru afacerea ta.

 

3.Semanatoarea

Semanatoarea este, de asemenea, un echipament performant, de care vei avea nevoie pentru eficientizarea muncii agricole, chiar daca ferma este una de mici dimensiuni. Procesul de semanare este unul complex si extrem de important, mai ales pentru ca maniera in care acesta este realizat influenteaza in mod direct si cantitatea de roade de la finalul sezonului agricol. Astfel, daca iti doresti sa ai o productie bogata, alege o semanatoare potrivita pentru activitatea pe care o desfasori. Mai exact, opteaza fie pentru semanatoarea pentru plante paioase, fie pentru cea dedicata plantelor prasitoare si, fara indoiala, afacerea ta va atinge un alt nivel.

 

Iata, asadar, care sunt cele trei echipamente care iti vor usura semnificativ munca si pe care ar trebui sa le ai in vedere, mai ales daca detii o afacere de mici dimensiuni in agricultura.

You may also like

7 comentarii

  1. La tara, cei care au investit in astfel de utilaje au numai de castigat. In primul rand pentru ca isi fac treaba mai usor si apoi pentru ca mai pot castiga si un banut mergand la un vecin sau altul sa le are gradina si sa le semene porumb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.