Coșurile de Paste, un cadou perfect pentru familie, prieteni sau colegii de muncă

Paștele este o sărbătoare cu mare influență asupra oamenilor, atât din punct de vedere religios, cât mai ales când vine vorba de alegerea celor mai bune cadouri de Paște. Din dorința de a mulțumi tot mai mulți clienți, producătorii și distribuitorii de cosuri cadou de Paste oferă o gamă variată de produse, atât de proveniență internațională, cât și românești, în funcție de bugetul disponibil al fiecăruia dintre noi.

Ofertele de cadouri copii de Paste, inclusiv cadourile corporate, pentru angajați sau partenerii de business, sunt atât de variate, încât poți cumpăra un coș cadou bogat în produse, chiar și fără a costa o avere.

Ai nevoie de ajutor să alegi coșuri cadou de Paște? Noi te ajutăm!

Ambalajul, foarte important. De ce? Pentru că ai nevoie de unul care să susțină greutatea coșului cadou, dar care să arate și foarte bine. Majoritatea acestor coșuri cadou, fie că vorbim pentru Paște sau Crăciun, sunt realizate din răchită, unul dintre cele mai căutate materiale, cunoscut pentru durabilitatea sa în timp, care pot fi refolosite.

Dacă vrei să oferi un coș cadou ambalat într-o cutie de carton, ai mare grijă la grosimea acesteia. Pe lângă faptul că se poate deteriora din cauza transportului sau a manevrării incorecte, ba chiar a greutății, o soluție salvatoare poate fi o cutie prevăzută cu mâner, care să favorizeze transportarea.

Ia in calcul lista de produse. Coșurile cadou de Paște pot fi oferite familiei, persoanei dragi, prietenilor și chiar șefilor/angajaților. În funcție de brandul producător, el poate conține: o sticlă de vin, un pachet de cafea, cozonac italian, dulciuri (o cutie de bomboane, o ciocolată și altele), biscuiți, diferite tipuri de dulceață, ciocolată (de lapte și ciocolată neagră, de ardei iute, spre exemplu) sau de gem (piersici, prune, struguri, spre exemplu) și o fundită sau un celofan decorativ, care să creeze ideea de cadou.

Iată câteva dintre motivele pentru care să optezi pentru un coș cadou de Paste:

  • este genul de cadou cu care nu dai niciodată greș – fiecare dintre noi apreciază dulciurile și băuturile de calitate, cu sau fără motiv;
  • nu pierzi timp în căutarea cadoului de Paște potrivit;
  • nu cheltuiești mulți bani – un cos cadou poate fi extrem de eficient și să îți păstreze o mulțime de bani în buzunar.

Tipuri de coșuri cadou de Paște

Coșuri cadou cu dulciuri. Cât timp nu facem abuz, dulciurile sunt binevenite în viața noastră. De regulă, aceste tipuri de coșuri cadou conțin un panettone, o tabletă de ciocolată, un vin spumant, trufe, praline, fursecuri și o cutie cadou elegantă.

Coșuri cadou cu produse tradiționale românești. Acesta conține un cozonac tradițional, cu nucă și rahat, cornulețe, gemuri și zacuscă. Multe dintre ele conțin și o sticlă de vin roșu sau de palincă, precum și o decorațiune numai bună de pus pe masa festivă.

Coșurile cadou gourmet. Acestea au produse deosebite, de unde și pretul mai mare. Pachetul este asamblat cu eleganță și bun gust și cuprinde delicatese din țări precum Italia sau Franța ca: paste cu trufe, roșii cherry semi-uscate, cremă de măsline negre, vin de Bordeaux sau de Porto.

You may also like

11 comentarii

  1. Multumim pentru recomandări! Sunt cadouri foarte utile si frumoaseEu si nasilor le fac astfel de cadouri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.