Rochii delicate pentru femei cu forme

Norocul a fost de partea mea pentru că am o genă bună care îmi permite să mănânc cât vreau, când vreau și cântarul să nu mă supere atât de rău. Din păcate nu toată lumea se bucură de un metabolism de acest gen și sunt persoane la care și un merișor contează. Ideea este să te simți bine în corpul tău și să nu fii supărată dacă ai câteva kilograme în plus. Ce-ar fi dacă toată lumea ar fi 90-60-90?! Magazinele cu haine ar fi fost mult prea monotone.

Moda acum 10 ani pentru femeile mai plinuțe

Întâmplarea face că am avut în jurul meu persoane care au avut câteva kilograme în plus. Când venea vorba să-și cumpere haine totul devenea ușor monoton pentru că diversitatea modelelor era aproape inexistentă. Hainele semănau mai mult cu niște saci și talia nu putea fi evidențiată pentru că nu era în avantaj. Îmi aduc aminte că atunci c7nd era vorba de o petrecere rochiile trebuiau făcute la comandă, cu fel de fel de probe și prețul era pe măsură. Cu alte cuvinte, era un fel de lux să fii cochetă dacă aveau câteva kilograme în plus.

Astăzi moda este perfectă chiar și pentru femeile cu forme

Astăzi nu se mai face diferența între moda femeilor slabe și cele mai plinuțe. În acest moment se găsesc și haine ieftine pentru femei plinuțe și în același timp modele drăguțe care să le pună în evidență. Consider că femeile cu forme au câte ceva special și fiecare își poate scoate atuurile în evidență. Este aproape imposibil să nu vezi un bust frumos la ele, un picior perfect. Sunt atât de multe exemple în media care ne pot fi drept exemple. Fiecare are ceva de arătat și trebuie să puncteze tocmai în această sens. Să găsești rochii marimi mari ieftine nu este un lucru imposibil.

De exemplu, pe Jojofashion.ro găsim cam tot ce am avea nevoie în materie de rochii mărimi mari, dar și alte produse de damă. Nu este un magazin nișat doar pe acest segment. Aici mi-am găsit și eu o rochiță pe care mi-aș dori s-o port de revelion. În același timp am găsit și încălțăminte, geci, lenjerie intimă și multe alte lucruri de care are o femeie nevoie.

V-ați pregătit ținuta de Revelion? Ce părere aveți de alegerile mele?

You may also like

25 de comentarii

  1. eu nu pot decat sa ma bucur ca tot mai multe site-uri romanesti introduc si haine masuri mari, sa ne putem imbraca frumos si noi astia mai grasi. Si ma bucur si mai tare ca preturile sunt accesibile.

  2. Eu am cautat indelung masuri mari pentru mama si mi-a fost foarte dificil sa gasesc in Romania. O sa vizitez si eu acest site poate gasesc un cadou de sarbatori pentru mama.

  3. Este foarte important să te simți bine în pielea ta.
    Slabă sau grasă, suntem așa cum suntem sau ne-a lăsat Dumnezeu, mama natură sau mai știu eu cine.
    Nu mai am o siluetă de invidiat de ceva ani,prin urmare am nevoie de măsuri mai mari.
    Rochiile de pe Jojofashion sunt drăguțe, sper să găsim ce căutăm.

  4. Ma bucur tare mult ca de ceva timp moda plus size ia amploare! Era de-a dreptul frustrant pentru persoanele cu cateva kg in plus.

  5. Ultima rochie este splendida, desi as alege o alta nuanta. Insa de regula putine femei cu forme generoase sunt si atat de bine proportionate. In general, bustul este mult mai dezvoltat decat soldurile – adica exact invers decat la femeia standard – si despre burtica… ce sa mai vorbim! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.