Accesorii care ne completează ținutele în orice sezon

Accesoriile sunt acel ceva care ne completează ținutele pe care le purtăm. Au rolul de a ne pune în evidență anumite articole vestimentare și de a ne defini personalitatea. Accesoriile pe care le purtăm vorbesc despre noi și despre caracterul nostru. Un accesoriu corect ales ne poate pune în evidențăa trăsăturile, senzualitatea, feminitatea. În funcție de accesorii, și hainele pe care le purtăm, oamenii pot defini mai ușor stilul nostru vestimentar. Avem la dispoziție mai multe accesorii, de unde putem alege pe acelea care ne atrag sau ne plac mai mult. Însă, sunt anumite accesorii pe care le putem purta fără a ține cont de sezon.

Ceasul

Pentru persoanele care vor să creeze oricând o impresie bună, când avem o întâlnire importantă, fie ea în interes de afaceri sau de altă natură, ceasul este cel mai potrivit accesoriu. Atât femeile cât și bărbații poartă ceasuri. Alegerea ceasului se face în funcție de stilul vestimentar la care îl vom purta. Bărbații pot alege stilul elegant, clasic sau sport de ceas. În schimb, noi avem de unde alege cele mai frumoase modele de ceasuri pentru femei pe care le putem purta la mai multe ținute. Putem alege ceasuri elegante, ale căror curele sunt din piele pentru a le purta la ținute office. Pentru ținutele de petrecere vom alege ceasuri mai sofisticate, cu cadran delicat, auriu sau cu pietricele. Ceasurile Seiko sunt ceasurile pe care orice persoană le va aprecia și le va îndrăgi. Avem o varietate de ceasuri Seiko, putem alege mai multe ceasuri și nu este de ajuns să ne mulțumim doar cu unul singur.

Cerceii

Orice doamnă sau domnișoară iubește bijuteriile. Nu toată lumea poartă brățări sau coliere. Însă, o pereche de cercei își găsește locul în rândul accesoriilor feminine. Cerceii trebuiesc aleși în funcție de forma feței. În plus, la fel ca și ceasurile pentru femei, și cercei au rolul de a ne dezvălui personalitatea. O pereche de cercei eleganți ne dezvăluie trăsăturile frumoase ale feței.

Pantofii

Un accesoriu de nelipsit din garderoba oricărei doamne, dar și a unui bărbat. Chiar dacă unele persoane sunt adeptele stilului sport, pantofii eleganți sau casual trebuie în mod obligatoriu să se regăsească în garderobă. La birou, la evenimente ceremoniale sau la întâlniri de afaceri trebuie în să adoptăm o ținută adecvată. Pantofii definesc ținuta și sunt tipul de încălțăminte cei mai potrivit pentru evenimente speciale.

Parfumul

Putem vedea parfumul ca un accesoriu de tip amprentă. Acesta ne îmbrăcă pielea și hainele în aromele preferate. De multe ori, ne punem întrebări cu privire la parfum pe care îl poartă cei din jur. Parfumul este acel accesoriu de nelipsit din geantă și de pe masa de produse cosmetice.

Ce accesorii preferi să porți cel mai des?

You may also like

19 comentarii

  1. pe mine m-ai nimerit de data asta. Parfumul, cerceii si ceasul nu imi lipsesc niciodata cand am o tinuta mai eleganta. Pentru anul viitor deja i-am pregatit pe toti si le-am dat de inteles ca de ziua mea accept doar ceasuri cadou.

  2. De la un timp am facut o obsesie pentru ceasuri, desi inainte nu imi placeau deloc. Sa nu mai zic de pantofi sau parfumuri.. din astea am cate o colectie intreaga.

  3. Iubesc accesoriile de orice fel. Parfumuri (îmi place sa am cât mai multe), brățări, cercei, coliere, lănțișoare, doar ceas nu am, nici nu mi-am dat seama pana acum. Cred ca e cazul sa îmi achizitionez unul.

  4. Parfumul e ceva esential, la fel si ceiceii. Si ceas port destul de des, iar pantofi doar cand ies in oras, dar depinde de starea mea.

  5. Ceasul este unul dintre accesoriile, de nelipsit. Un parfum dulce, dar discret, de asemenea. Nu sunt adepta unei ținute prea încărcate, din punct de vedere al accesoriilor, însă aleg un minim pe care să le port.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.