Beauty Box Pick N Dazzle (a șaptea cutie)

Abonamentele la Pick N Dazzle sunt pe lună sau pe o perioadă de 6 luni. Această cutie a fost gratuită pentru mine pentru că am beneficiat de o ofertă la abonare. În concluzie, n-am plătit nimic pe această cutie. Dacă pentru cutiile trecute îmi puteam alege produsele pe care doresc să le primesc, pe această n-am putut s-o personalizez în nici un fel. Am fost absolut surprinsă să văd că am primit exact produsele pe care mi le doream și am fost foarte încântată de compoziția acesteia.

Dacă tot am lăudat atât acest beauty box, să vă arăt exact din ce produse a fost compus și ce bunătăți am găsit în colet.

Paletă MissCop Contouring & Scrobing

Nu sunt o specialistă la acest capil, dar mă străduiesc și eu să fac o treabă bună pe tenul meu. Am învățat să folosesc corectorul verde și sunt mândră de mine. Am văzut că face minuni pe petele roșii de pe ten, iar corectorul este util pentru micile probleme. Sunt tare încântată de această paletă

Waterproof Makeup Remover Kueshi

Despre Kueshi am numai cuvinte de laudă. Am un produs de curățare a feței și un toner de la această firmă și îmi plac mult produsele lor. Eu nu folosesc produse rezistente la apă. Mă gândesc că voi încerca ceva pe perioada verii sau chiar a vacanțelor la mare și în acest caza, ar fi tare util.

Mască tip șervețel de la seaNtree

Din ce-am înțeles, această firmă este coreeană. Melcul secretă o anumită substanță care este foarte bună pentru ten. Și eu folosesc acum o cremă pe anumite zone cu probleme și promite să refacă structura pielii. Se zice că este un bun regenerant acea substanță. Voi folosi această mască și să văd cum se va comporta pe tenul meu.

⇒ Creion de ochi lady lya de la Biologica

Acesta este un creion gri închis pentru ochi. Are unele dintre cele mai bune ingrediente testate dermatologic. Este un creion moale și se aplică ușor. Din ce-am văzut este și rezistent.

⇒ Crayon gloss pencil MissCop

Ultimul produs ar fi un creion sub formă de ruj. Textura lui se pare că este foarte glossy. Nu l-am încercat încă. Mai am unul de la aceeași firmă și se comportă tare bine.

Suplimentar am primit 2 ciocolățele cu siga Pick N Dazzle și 2 calendare de buzunar!

Ce părere aveți de acest beauty box?

You may also like

19 comentarii

  1. Mie mi-e clar ca ai fost multumita de produsele primite pana acum si de raportul calitate/pret. Altfel nu ai mai fi cumparat cutia in continuare, nu? In fiecare luna ma inspitesti, dar eu inca rezist tentatiei de a mi-o comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.