Lenjerie de pat pentru copii cu Mickey Mouse de la Cumparamisim

Lenjeriile de pat pentru copii sunt foarte vesele și obligatoriu cu personajele favorite ale copilului. Încă de când era fetița mea mică am căutat să aduc un strop de culoare camerei prin lenjerii colorate și foarte captivante pentru ea, dar și pentru mine. Evident că pe primul loc este calitatea. Prefer lenjeriile din bumbac pentru că în felul ăsta pielea poate respira mai ușor, transpirația este foarte bine absorbită și confortul este ca și asigurat. Aceste criterii le-am avut și eu în vedere când am ales cea mai nouă lenjerie a mea de pe Cumparamisim.

Lenjerie de pat fosforescentă cu Mickey Mouse

Îmi este rușine să recunosc, dar eu încă dorm cu fetița mea de 3 ani și 7 luni. Nu cred că aceste este momentul în care ea nu se poate despărți de mine, ci mie îmi este greu să știu că doarme singurică și poate că are nevoie de mine. Iubesc s-o simt aproape, s-o am tot timpul sub supraveghere și să simt mângâiatul ei pe mâna mea. Sunt niște sentimente unice cu care nu mă voi întâlni. Tocmai din acest motiv profit de situație.

În camera Cristinei am ales un pat mare …. ca să fim sigure că avem loc și că nu riscăm să stăm prea înghesuite. Un pat de 160×200 este numai bun pentru 2 fetițe cochete ca noi. Pentru asta aveam nevoie și de o lenjerie pe măsură. Am foarte multe lenjerii, dar nici una cu elastic la cearcaceaf pentru că tot timpul ă găsesc adunată în diverse locuri și în special în partea Cristinei.

Lenjeria este fosforescentă și pe timp de noapte luminează foarte drăguț. Am fost fascinată de acest aspect și ăsta a fost unul dintre motivele pentru care am ales-o. Recunosc că am reușit să surprind tare greu această imagine. Am făcut o poză cu blitz și când am făcut fără blitz s-a văzut perfect o mică inimioară. De fapt, lenjeria are toata inima mare fosforescentă, dar nu a fost chip s-o surprind în poze.

De ce iubesc această lenjerie de pat pentru copii de pe Cumparamisim

Am foarte multe lenjerii de pat de pe Cumparamisim, dar în ultimul timp nu mai plasasem nici o comandă. Dacă mi-a ieșit această frumusețe în cale n-am putut să rămân indiferentă. Am găsit o grămadă de avantaje pentru care eu aș recomanda lenjeria aceasta:

  • este din bumbac 100%
  • are un material foarte plăcut la atingere
  • este o lenjerie fosforescentă
  • cearceaful are elastic
  • pernuta decorativa cu Mickey Mouse asortate cu lenjeria
  • modelul s-a comportat foarte bine la spălat

Ce părere aveți de lenjeria mea de la Cumparamisim?

You may also like

12 comentarii

  1. Se vede ca este material de calitate. Si eu am doua lenjerii de pat de la Cumparamisim, tot din bumbac, si imi plac foarte mult ca material si grad de rezistenta la uzura si calitate a imprimeului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.