Încearcă-ți norocul și poți câștiga cu Zaful

Zaful este un site orientat către clienții lui și vine în permanență cu noutăți. Pe lângă faptul că are periodic reduceri cu tot felul de evenimente, acum vine și cu propunere captivantă care te îndeamnă la joacă. Vreau să punctez toate metodele prin care puteți câștiga cu Zaful și să pun accentul pe oferta actuală de Crăciun prin care puteți câștiga produse, produse la 1 cent și multe altele.

Cum și ce puteți câștiga cu Zaful

  • Concursul de Crăciun este cel mai ușor de accesat. Dacă vă uitați pe site după poza de mai sus sau dați click pe primele 2 cuvinte din această propoziție, veți fi automat redirecționați. Concursul constă în alegerea unui cadou din brad sau de lângă brad și aflați pe loc dacă sunteți norocoși. Eu vă spun sincer că am desfăcut deja 3 cadouri și nu am câștigat nimic, dar nu mă las. Mai insist până la crăciun. Zilnic se poate deschide câte unul. Nu vă costă nimic s-o faceți. Se pot câștiga cadouri, reduceri la comenzi sau produse la 1 cent.
  • Get it Free este un câmp care se poate găsi pe fiecare pagină a unui produs(în dreapta jos – în imaginea de mai sus). Ideea este extrem de simplă. Alegeți un produs și apeși get it free. Asta înseamnă să distribui acel produs pe una dintre rețelele sociale pe care tu interacționezi și ești activ. Este important să folosești cea mai interactivă rețea socială pentru că, dacă un prieten din lista ta dă click pe linkul distribuit, primești puncte. Dacă cineva cumpără un produs pe baza linkului distribuit, tu poți câștiga fără nici un pic de efort produsul dorit. În plus, după distribuire, poți trage de o roată ca la ruletă și poți primi reduceri la următoarele comenzi sau alte premii instant.
  • Reducerile pe baza punctelor se pot folosi ca să scazi valoarea comenzii tale. Poți primi puncte în momentul în care plasezi o comandă sau când distribui un produs. Prietenii dau click pe linkul distribuit sau chiar fac cumpărături. Să știți că nu sunt deloc de neglijat aceste comenzi și puteți să faceți reduceri substanțiale dacă sunteți un membru activ.
  • Make money este un alt câmp de pe site pe care vă spun cu mâna pe inimă că nu l-am înțeles și nu m-a atras. dacă sunteți interesate, puteți să vă băgați nasul puțin. Am înțeles că aveți niște reduceri la comenzi.

Câteva haine care mi-au atras atenția pe Zaful

Rochie cu broderie – link

Pulover – link

Pulover – link

Dacă vreți să plasați o nouă comandă, vă ofer un cod de reducere „ZFBG11”

$3 OFF for $20, $6 OFF for $40, $9 OFF for $60, $12 OFF for $80, $15 OFF for $100.

Validity period:2017.11.01 – 2018.01.01

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.