Pilele pentru unghii abrazive și lavabile te ajută să-ți netezești unghiile false sau naturale

Pilele pentru unghii au rolul de a da formă unei unghii care depinde foarte mult de priceperea celei care se ocupă de manichiură, de răbdarea și de calitatea materialelor și substanțelor folosite. Unghia naturală are nevoie de o îngrijire permanentă pentru a arăta impecabil, de fiecare dată când vreți să vă faceți manichiura sau pedichiura trebuie să vă asigurați că aveți și ustensilele necesare și că acestea sunt de calitate și sunt dezinfectate.

Pilele sunt destinate uneia dintre cele mai migăloase operațiuni din timpul manichiurii este pilirea unghiilor. Pentru că de multe ori pot prezenta denivelări sau o formă nu tocmai potrivită pentru o manichiură profesională unghiile trebuie pilite cu ajutorul unei pile normale sau electrice.

Pilele sunt foarte utile pentru că sunt simplu de folosit, de întrețin ușor și se igienizează rapid, pe piață există câte o pilă de unghii pentru toate tipurile de manichiură. Unele sunt de unică folosință, altele se pot refolosi după o sterilizare realizată cu instrumente speciale.

De ce să îți cumperi pile profesionale de calitate?

Scopul principal al utilizării pilelor este netezirea unghiilor cu ajutorul suprafețelor crestate de la pilele clasice sau a capetelor de la pilele electrice. Majoritatea pilelor sunt din materiale rezistente, au minim două fețe și pot să îndrepte uniform unghia naturală atunci când se realizează o manichiură acasă sau la salon.

În funcție de ce tip de pila unghii își alege fiecare doamnă sau domnișoară, ea poate fi folosită fără probleme și la pilirea unghiilor false. Pilirea durează puțin pentru că granulația este special adaptată texturii fine a unghiilor feminine. Printre avantajele pilelor pentru unghii se numără numărul mare de tipuri și modele existente pe piață, simplitatea manevrării lor, calitatea netezirii și curățarea fără a fi nevoie de aparate speciale.

De asemenea pilele se pot depozita oriunde când nu sunt utilizate la salon sau acasă, sunt micuțe și nu ocupă mult spațiu sau chiar au huse speciale de păstrare.

Kit Unghii are la ofertă pile cu diferite granulații și din materiale rezistente

Pila pentru unghii se mai poate utiliza si atunci cand apar accidente, se mai rupe o unghie, apare o anumita deformare ce poate fi indreptata printr-o simpla netezire, utilitatea sa fiind foarte mare atunci cand manichiura trebuie sa arate bine la un eveniment important.

Pe rafturile virtuale ale magazinului online KitUnghii.ro sunt disponibile pile pentru unghii rezistente, din materiale abrazive dure, cu doua fete si granulatie mare, pile abrazive si pile lavabile cu reduceri de pana la 43%. Cu ele se pilesc unghiile false si naturale, pilirea este precisa si usoara, nu raman urme, pilele se pot utiliza pentru netezire si finisaje in orice conditii, acasa sau la salon. Comenzile plasate rapid se livreaza prin curierat sau prin Posta, transportul e gratuit la colete cu valoare peste 200 de ron, la orice comanda se primesc si cadouri surpriza.

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.