Rochie purtată la ultima nuntă

Înainte de a pleca în vacanță am fost prezentă la o nuntă. O nuntă ușor diferită pentru că nu cunoșteam aproape pe nimeni. Am venit în locul socrului meu și eram doar eu cu soțul și restul invitațiilor. Recunosc că n-am prea fost în elementul meu, dar m-am bucurat de distracția care a fost în jurul meu și am mâncat tot pentru că a fost o mâncare foarte bună. Am purtat o rochie verde pe care n-o mai îmbrăcasem până acum.

Inițial nu am luat în calcul foarte multe lucruri și am să vă povestesc exact de ce spun asta. Rochia aleasă are un material subțire și chiar dacă are mânecile trei sferturi, m-am gândit că va fi suficient de lejeră și subțire pentru căldura de afară. Nunta a avut loc ziua, undeva în jurul orei 16.00 și afară era una dintre acele zile caniculare.

Rochie verde – link

Locația în care a avut loc evenimentul era suficient de ventilată și aerul condiționat făcea față cu brio. În ciuda acestui aspect eu am început să transpir. Mă simțeam deja aiurea că această transpirație era suficient de vizibilă pe rochia mea verde. A fost greșeala mea pentru că știam că în ciuda oricăror produse folosite transpir foarte ușor. Am ignorat complet acest aspect și recunosc că nu m-am gândit la asta de acasă.

Așa cum se poate vedea în poze, rochia este una pe corp. Este o rochie care se unduiește frumos și asta implică să arăți bine și fără prea multe imperfecțiuni. Când am probat-o acasă mi s-a părut că arată perfect. Nu se vedea deloc inestetic burta. În dreptul burții sunt niște pliuri care permit acesteia să nu se vadă exact, doar că nu am luat în calcul că am mers la o nuntă la care urma să mănânc. Jumătate de seară am fost stresată că se așează rău în dreptul burții și că arăt rău. Chiar am vrut să iau un taxi și să merg acasă să mă schimb. Poate că dacă eram venită cu mașina nu mai stăteam atât de mult pe gânduri. M-am gândit că mă costă cam mult distracția schimbării acestei rochii și am preferat să stau cumințică pe scaun fără să defilez prea mult.Rochia are mânecile uşor bufante şi nu incomodează sub nici o formă. Materialul este uşor elastic şi nu m-a ţnut deloc. Am avut o lejeritate şi a fost foarte comodă. Mi-a plăcut mult rochia şi singura condiţie de care voi ţine cont pentru viitor în ceea ce o priveşte, este să am un abdoment perfect pentru că de transpiraţie ştiu cum să scap definitiv câteva ore. Sunt diverse trucuri care pot fi folosite, dar am să vă povestesc altă dată de acest aspect.

În concluzie, este o rochie frumoasă doar că trebuie să aveți grijă la aceste aspecte menționate de mine. După ce mi-a făcut soțul meu câteva poze în care mi-a explicat că nu arăt atât de rău pe cât îmi imaginam, m-am mai liniștit. Pozele sunt făcute de el în mare grabă. Nu prea îi place să-mi facă poze pentru că cică stau în niște poziții care atrag atenția și nu vroia să se uite toată lumea la noi. Alte poze mai clare nu am de la nuntă și sper că vă puteți face o idee despre rochiță din pozele puse. Rochia o puteți găsi aici.

You may also like

15 comentarii

  1. cred ca-ti faci probleme degeaba ca nu ai chiar asa mare burta de aratat si mie mi se pare ca nu se vede nimic nasol la rochia asta. Eu abia astept insa materialul cu trucurile referitoare la transpiratie ca la mine e grava problema.

  2. Eu prefer la nunti rochii largute si din materiale bune, Stiu ca transpir si e cald si nu imi place sa mi se lipeasca nimic de mine.
    E tare draguta rochita si te prinde foarte bine.

  3. Esti superba! Imi place rochita! Si modelul si culoarea!
    Cred ca sunt singura care nu transpir in lumea asta! 😀 De-aia si sunt asa pufoasa, pesemne! 😀 😀 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.