Animă evenimentul tău cu o cabină foto

Evenimente private, nunți botezuri sau aniversări … Toate au nevoie de un plus adus petrecerii pentru a aduce buna dispoziție în rândul invitaților. Când te gândești la o petrecere de dimensiuni mai mari trebuie să te gândești la alegerile pe care le faci pentru ca toată lumea să fie mulțumită și să se simtă bine.

Cum poate anima atmosfera o cabină foto

Cabina foto este un mod inedit de a aduce zâmbetul pe buzele oricui și de a-ți lăsa imaginația să zboare. În primul rând, aceste cabine foto pot fi personalizate cu datele evenimentului și fiecare poză care urmează a fi tipărită să aibă aceste semne particulare care să-ți amintească de evenimentul la care ai participat. Acestea au rolul de a surprinde ipostaze haioase sau afective și se pot păstra în format electronic sau chiar tipărit pentru a fi păstrată ca o amintire.

Cabina foto vine la pachet cu recuzita care poate fi folosită în diverse combinații la poze. Acestea sunt foarte diversificate și în felul acesta fiecare îți poate alege obiectul în spatele căruia se poate ascunde sau cu ajutorul căruia se poate masca. Este un fel de joacă surprinsă în imagini pentru că fiecare poză este un colaj făcut din 3 sau 4 ipostaze.

Distracția vine de la sine în momentul în care vezi mimica feței persoanei cu care ai pozat. Din propria experiență vă spun că la primul contact vizual cu cabina foto, toată lumea se uită cu jind pentru că nu îndrăznește să spargă gheața. De cele mai multe ori copiii încep această joacă, atrași de pălării, ochelari sau chiar pistoalele de jucărie care sunt aduse drept recuzită. La finalul petrecerii, majoritatea lumii pleacă acasă cu minim 2 poze și încântate de acest mod de a se distra.

Poze pe post de mărturii

Am fost prezentă la câteva nunți sau chiar botezuri, care au ales să lase la libera alegere a fiecăruia să-și facă poze pe care să le poată lua acasă în format tipărit și care să țină loc de mărturie. Cabina foto are presetat înainte de începerea evenimentului fundalul și detalii legate de numele sărbătoriților sau numele copilului și data evenimentului. Cred că acesta este un mod inedit de a oferi o mărturie pe care oricine o va păstra. Mărturiile obișnuite nu prea mai prezintă interes și de multe ori lumea preferă să le lase pe masă sau doar să le admire în momentul în care au un contact vizual cu acestea.

ALTO a lansat moda cabinei foto în România

ALTO Photo Booth este prima firmă care a lansat moda în România cu cabinele foto și distracția oferită de acestea. Firma oferă și spre închiriere diverse accesorii și cabine foto. Firma trimite la evenimente cabina foto însoțită de o persoană specializată în deslușirea tainelor acesteia și care este responsabilă de folosirea acesteia și de a veni în ajutorul persoanelor care doresc să se pozeze cu sfaturi și sugestii de a se poza.

Ce părere aveți de cabinele foto? Credeți că atmosfera este mult mai plăcută cu ajutorul ei?

You may also like

12 comentarii

  1. Mie îmi plac foarte mult. Mi se pare o idee genială. Pe cele mai multe poze/sabloane scrie și data evenimentului, asa ca nu poti uita data cand sa ii feliciti. Pozele sunt de calitate, accesoriile sunt multe si dragute.

  2. chiar am fost la o nunta la care au avut cabina foto. Am facut niste poze delicioase si am avut optiunea de transforma 2 dintre ele in magneti de frigider care au fost oferiti ca marturii.

  3. Nu am participat la nici un eveniment care sa aduca o cabina foto, dar tare imi dorecs. Sunt convinsa ca e foarte haios totul iar distractia pe masura.

  4. Pentru mine e deja ceva obisnuit. Nu mai cad nimic deosebit in asta, in sensul ca la toate evenimentele la care am fost in ultimii an au avut cabina foto. Nu spun ca nu ma bucur sa vad asta, un colt amenajt si diverse accesorii, ma refer doar ca nu mai e ceva wow, nu e surpriza. E ceva la fel de obisnuit ca si buchetul miresei ca sa zic asa. Cel putin in cercul meu de prieteni/familie.

  5. Ceva de acest gen as fi vrut la banchetul de final de clasa a IV-a, dar parintii nu s-au putut hotari asa ca s-a renuntat…pe ultima suta de metri au angajat un fotograf si s-a rezolvat de bine, de rau

  6. Si mie mi se par tare distractive aceste cabine foto! Am tot vazut din acestea pe la multe evenimente si chiar a fost fain sa facem poze sau gif-uri si dupa sa le printam sau sa le trimitem pe mail. Cu adevarat o inventie excelenta!

    Te pup

  7. Ideea e foarte tare si a prins repede, numai sa nu fie ca cei cu care m-am intersectat eu in primavara. Faceau numai ei poze si binenteles ca nu aveau chef sa stea mai mult de 5 minute langa aparat dupa care plecau la o tigare, cafea, bautura. Atunci cand stateau langa aparat aveau numai comentarii stupide si care-ti taiau tot cheful de a te mai posta. Asa am avut eu doar trei poze in conditiile in care au fost platiti pentru patru ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.