Pasiunea pentru ceasuri se moștenește

Iubesc ceasurile și îmi place să am o colecție cât mai mare. Pasiunea pentru ceasuri vine de la tatăl meu care avea multe ceasuri de la diverse firme și pe care le schimba mai tot timpul. Când eram mică nu îmi aduc aminte să fi avut această pasiune și culmea mama mea nu poartă ceas. Am tot încercat să îi cumpăr ceasuri, dar am văzut că le ține într-un sertar.

ceas-de-buzunar-minCe caut eu la un ceas?

Ceasul perfect trebuie să se potrivească cu ținuta mea, cu mofturile mele și să aibă un design drăguț. Nici nu cred că sunt prea pretențioasă și de fiecare dintre noi ține cont de aceste criterii în momentul când se hotărăște să poarte un ceas. Oare există persoane care au un singur ceas?

Am început să apreciez curelele din metal pentru că acestea sunt foarte rezistente și le schimbi foarte rar. Cred că în momentul când se zgârie foarte tare sau nu știu ce accident ar trebui să sufere ca să fie nevoie să le schimbi. Eu am ceasuri cu astfel de curele și, deși le port de câțiva ani buni, nu văd nici o urmă de uzură. Singurul lucru consumabil la aceste ceasuri este bateria.

Ceasurile de firmă sunt foarte frumoase și perfect finisate. Se vede clar atenția pentru fiecare detaliu și sunt de apreciat din acest punct de vedere. Nu pot să mint și recunosc că mă las des purtată de val și că îmi cumpăr des și ceasuri ieftine pentru că sunt atrasă de designul acestora. Finisajele poate nu sunt chiar extraordinare, dar merg bine și sunt mulțumită din acest punct de vedere.

Ce caută un bărbat de la un ceas?

Soțul meu este și el un mare pasionat de ceasuri. El preferă ceasurile ceva mai mari, chiar foarte mari și cu toate astea pe mâna lui se văd bine. Felul în care un ceas se așează pe mână este important pentru că am avut surprize să văd ceasuri care nu i se potriveau sub nici o formă. Nu cred c-aș putea spune asta despre un ceas montegrappa.

ceas-de-mana-nerouno-quartz-_5Ceasurile montegrappa sunt perfecte pentru o persoană care apreciază detaliile și are o calitate superioară. Pentru curelele de piele această firmă folosește pielea de crocodil și unele modele includ chiar și pietre prețioase șlefuite. Ceasul de mai sus este modelul preferat este din aur roșu și cu cadran negru, dar acesta se poate personaliza în funcție de preferință. Sunt ceasuri scumpe care sunt perfecte pentru oameni de afaceri sau cu un buget peste limită.

 

You may also like

17 comentarii

 1. nu-mi spune de ceasuri :)…stau cuminte! ultimul l-am achizitionat de Black Friday cu reducere…1600…stau cuminteeeeee!!!!!!!!!!!!

 2. Eu am facut obsesie pentru ceas negru superb de la Fossil, dupa ce am terminat cu aramiu-roze, si inainte avusesem argintiu si auriu :))
  Acum dupa ceasul negru a urmat vanatoarea pentru cercei negri si tot asa.
  Pentru mine ceasul e doar un accesoriu, trebuie sa imi placa desingul.
  Sotul meu e atent la detalii cand e vorba de ceasuri, brand, curea, caracteristici.

 3. La mine nu s-a mostenit pasiunea, tatal meu are o colectie si eu nu reusesc sa port de douazeci de ani niciunul. In schimb imi place sa ma uit la ceasuri si sa le admir angrenajele fine.

 4. si al meu colectioneaza ceasuri, sper ca cel mic sa le mostenesca dupa pentru ca a cam investit in ele

 5. Sunt ani de zile de cand nu mai port ceas, desi ma mai uit si acum in magazine la modele, dar nu mai imi vine sa cumpar. Abia am cumparat un ceas pt bucatarie, mai mult pt ca mi-a placut aspectul ca de 3 luni de zile nu i-am pus baterie :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.